Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

51% popusta na 6-delni komplet za geliranje nohtov, ki vsebuje 36W UV lučko za sušenje geliranih nohtov, Perfect Primer, Color IT Base & Top Vanish, Cleaner Base One, Soak Off Remover in baterijski brusilnik za nohte.

51% popusta na 6-delni komplet za geliranje nohtov, ki vsebuje 36W UV lučko za sušenje geliranih nohtov, Perfect Primer, Color IT Base & Top Vanish, Cleaner Base One, Soak Off Remover in baterijski brusilnik za nohte.

51%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


6-delnem paketu dobite vse, kar potrebujete za geliranje nohtov, ki se zlahka kosa s tistim, ki bi ga bile deležne v salonu.

1) Profesionalna 36W UV lučka za sušenje geliranih nohtov

- avtomatski timer: 120 sec
- vsebuje štiri 9W UV žarnice
- garancija 2 leti

2) Perfect Primer - visokokakovostna tekočina za boljšo oprijemljivost na naravnem nohtu

Preprečuje dviganje materiala. Lahko se uporablja za akril in geliranje. Uporablja se brez sušenja v UV lučki, posuši se na zraku. Ne vsebuje kislin!

3) Color IT Base & Top Vanish  - prozorni UV gel lak

Lahko ga uporabljamo samostojno ali kot dodaten sloj za še večjo odpornost Color IT UV gel laka na vašem nohtu. Lahko ga sušimo v UV ali LED lučki. Je enostavno odstranljiv, čas sušenja je 120 sekund.

Color IT gel lake nanašamo hitro in enostavno. Ne poškodujejo naravnega nohta, ker ne vsebujejo kislin. Pri odstranjevanju Color IT UV gel lakov pa ne pustijo madežev na nohtih. Posebni čopiči pravokotne oblike so izdelani iz visoko kakovostnega najlona s ščetinami tehnologije Tynex. Zaradi svoje oblike čopič omogoča enakomerno porazdelitev Color IT gel lakov na noht in skrajša čas nanašanja. Nova formula gel lakov Color IT je alternativa za tradicionalne lake in ostane na nohtu kar 2 tedna. Color IT gel lake lahko sušite v UV ali LED lučki.

4) Cleaner Base One

Deluje na osnovi isopropyl alkohola , ki ohranja svoje razmaščevalne lastnosti, vendar ne razgradi polimernih verig strjenega UV gela. Zahvaljujoč novi formuli lahko odlično razmastite naravni noht, hkrati pa tudi varno očistite preostalo lepljivo roso po sušenju UV gela v UV lučki. Namenjen tudi za odstranjevanje Base One linije enofaznih UV gelov.

5) Soak Off Remover z lanolinom - tekočina za odstranjevanje gel lakov

Učinkovit in hkrati varen pripravek sestavljen iz mešanice topil visoke kakovosti, ki omogoča boljšo odstranitev gel lakov s površine nohta.

Tekočina ne le učinkovito odstranjuje gel lake, ampak po končanem postopku odstranjevanja tudi ne izsuši nohta. Lanolin v sestavi odlično neguje in vlaži obnohtno kožico, preprečuje sušenje nohta in prekomerno keratinizacijo. Z uporabo Soak Off Removerja z lanolinom boste obdržali zdrav videz nohtov in obnohtne kožice. Pripravek je primeren tudi za odstranjevanje akrilne mase z nohta.

6) Baterijski brusilnik za nohte

Ročni baterijski brusilnik za nohte je prenosen in lahek. Vsebuje različne brusne nastavke za oblikovanje nohtov.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.