Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

LJUBLJANA: 50% popusta na 5 obiskov vadbe Aktivna Mamica - mamice z otroškimi vozički in dojenčki v naravi; v Parku Tivoli ali na Koseškem bajerju

LJUBLJANA: 50% popusta na 5 obiskov vadbe Aktivna Mamica - mamice z otroškimi vozički in dojenčki v naravi; v Parku Tivoli ali na Koseškem bajerju

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Mamice z otroškimi vozički in dojenčki v naravi

Aktivna Mamica

Po porodu se mladim mamicam priporoča redna vadba, saj vam pomaga preoblikovati telo in povrniti oziroma ohraniti kondicijo, ki jo boste potrebovale v nadaljnih mesecih v vlogi mame. S skupno vadbo z otrokom navezujete globlje vezi, prav tako pa ga vpeljujete tudi v zdrav način življenja.

Vadba Aktivna Mamica® za mamice z dojenčkom je prva strokovno vodena poporodna vadba v naravi, ki združuje štiri različne vadbe in sicer:
  • vadbo z otroškim vozičkom,
  • vadbo z dojenčkom oz. malčkom
  • vadbo z elementi pilatesa
  • joge za vse mlade mamice ter dojenčke od 6. tedna do 1. leta starosti.
Vadba je namenjena mamicam, ki se na vadbi rade zabavajo v družbi svojega malčka in prijetne trenutke povežejo s koristnimi napotki za svoje in dojenčkovo zdravje.

V 60 minutah vadbe si ogrejemo telo, popravimo držo telesa, se razbremenimo stresa in se predvsem zelo dobro razgibamo ter naučimo pravilno izvajati vaje. V okviru programa boste spoznali preko 100 vaj, ki jih lahko izvajate doma ali v naravi.

Vadba Aktivna Mamica® za mamice po porodu je prilagojen program namenjen vsaki novi mamici. Vadbi za mamice z dojenčki po porodu se lahko udeležite od 4 do 6 tednov po porodu, ki je potekal brez zapletov. Po carskem rezu se lahko na vadbo za mamice z dojenčki priključite šele po 8 tednih, po pregledu pri ginekologu oz. zdravniku.

Ker se vadba izvaja v naravi, s seboj potrebujete poleg otroškega vozička in otroka tudi zaščitno kremo proti soncu, zadostno količino vode (vsaj 3 flaške 0,5 l vode), brisačko in armafleks ali drugo odejo za na travo ali tla. K vadbi se lahko pridružite brez potrebnega uvajalnega tečaja, saj vas bo vaditelj / -ica vodil čez vsako vajo. Vadba se izvaja na lastno odgovornost.

Prednosti Aktivne vadbe:
  • hitrejša vrnitev v prednosečniško stanje
  • krepitev mišic medeničnega dna
  • krepitev trebušnih mišic in povlačenje trebuščka (edini način kako se znebiti trebuščka po porodu)
  • krepitev telesa in stopnjevano vračanje fizične vzdržljivosti
  • prilagojena vadba mamicam in dojenčkom (mamice lahko dojenčke v miru nahranijo ali previjejo, če je potrebno)
  • druženje mamic, ki si pred, med in po vadbi delijo izkušnje
  • sprostitev za mamice
  • koristne informacije za mamice o dojenju, uspavanju, prehrani, negi dojenčkov itd.

Video posnetek vadbe si lahko ogledate tukaj.

Plačajte le 22,50 € namesto 45,00 € in zavrtite čas nazaj, ter si povrnite prednosečniško stanje vašega telesa v najkrajšem času.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.