Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

ŽALEC: 50% popusta na delavnico za bodoče starše - priprava na naravni porod - doživite ga kot najlepšo izkušnjo v življenju, Center za sprostitev Edina

ŽALEC: 50% popusta na delavnico za bodoče starše - priprava na naravni porod - doživite ga kot najlepšo izkušnjo v življenju, Center za sprostitev Edina

51%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Center za sprostitev Edina

Priprava na naravni porod - delavnica za bodoče starše

Predavanje o nosečnosti in porodu velikokrat prinese veliko novih informacij o nosečnosti, porodu, po porodnem obdobju in veliko staršev je pri vsej tej poplavi informacij precej zbeganih. Mogoče še bolj prestrašenih, saj se jim veliko krat predstavi popadke kot hudo bolečino, katere se ne da zdržati drugače kot s pomočjo močnih zdravil in vrste opiatov.

Pa to le vedno ni tako. Bodoči starši se lahko na porod brez ali z zelo malo zdravil proti bolečinam pripravijo že tekom nosečnosti ter s posebnimi vajami obvladajo oziroma omilijo bolečino. Tako se dete rodi z zelo malo stresa in se lažje privadi na življenje izven maternice. To metodo priprave na porod imenujemo prenatalna psihoanalgezija ali smejoči porod.

Otroci rojeni po tej metodi, so po ugotovitvah strokovnjakov bolj samozavestni, se hitreje motorično razvijejo, ker ob porodu ne doživljajo travm.

V tej »smejoči delavnici« udeležence seznanijo z:
  • z izkustveno metodo dr. Escudera,
  • naučiti kako premagati določene tegobe v nosečnosti brez zdravil,
  • kako doživeti porod kot najlepšo izkušnjo v življenju,
  • kako spoznati otroka že v trebuhu,
  • se naučili sproščati,
  • kako vzpostaviti dojenje.

Plačajte le 44,99 € namesto 90,00 € za pripravo na naravni porod - doživite ga kot najlepšo izkušnjo v življenju!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.