Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

SLOVENIJA - BIZELJSKO: 50% popusta na 2x nočitev z zajtrkom za 2 osebi + pijača dobrodošlice + vstopnica za muzej na prostem Staro selo Kumrovec + večerja na žlico "Lonec Merkež", Penzion Merkež

SLOVENIJA - BIZELJSKO: 50% popusta na 2x nočitev z zajtrkom za 2 osebi + pijača dobrodošlice + vstopnica za muzej na prostem Staro selo Kumrovec + večerja na žlico "Lonec Merkež", Penzion Merkež

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Pension Merkež
Ni samo kraj za bivanje…

Pred davnimi leti pri babici na podeželju … Se še spomnite, kako diši seno, okusa jabolka, pravkar utrganega z drevesa, hlada v senci lipe? Kako dehtijo pisane rože na vrtu? Kako nas jeseni omami vonj po pečenih kostanjih? In kako kuhano vino ogreje zimske večere?

To niso le utrinki spominov iz otroštva, vse to smo iz pozabe obudili zaradi vas.

Obiščite nas, da bi se spet vračali kot prijatelji.

Ni samo kraj za bivanje …

Kaj boste našli:

  • apartma in 4 prekrasne sobe, vsaka s svojo zgodbo, v hiši, obkroženi z zelenjem, cvetjem in veliko dreves;
  • obilo prostora za posedanje v senci ali na soncu;
  • odlično hrano;
  • prijazno in toplo domače ozračje …
  • ... in naju, gostitelja Karla in Renato.


Odkrijte stezice med vinogradi, okus vina, shranjenega v pesku, preberite priljubljeno knjigo, uživajte v barvitem vrtu, občudujte ptice, ob vrtnem ognjišču naj vam ponoči delajo družbo zvezde. Po mirnem spancu ste pripravljeni na še en dan zabave, sprostitve. Vse to in še več: če ste na počitnicah, iščete romantični pobeg, praznujete rojstni dan ali obletnico, vam ponujamo izvrstno hrano, toplo dobrodošlico ter mirno in udobno bivanje.

Dobrote

Skrivnost naše kuhinje? Jedi, narejene iz svežih sestavin in brez naglice, pridejo s štedilnika začinjene s kančkom ljubezni. Privoščite si nedeljsko kosilo pri nas, pogostite poslovne partnerje, praznujte obletnice, rojstne dneve. Igra ognja v kaminu bo vsemu dodala še poseben čar.

Za nastanjene goste

Zjutraj naj vas prebudi omamni vonj kave. Okus marmelade, pripravljene po babičinem receptu, naj vam ob bezgovem soku privabi nasmeh. Zvečer, ko se polni doživetij spet zberete za mizo – smo tukaj, da vas popeljemo v čase, ko je dišalo po domači kuhinji.

Dovolite si skozi okuse spoznati kraj vaših počitnic!

Zunanjim gostom, ki si zaželijo topel obrok, svetujemo, naj se vnaprej napovejo, saj so naše jedi pripravljene iz svežih sestavin. V menije vključujemo pozabljene, tradicionalne jedi iz naših krajev.

Dobrodošli so tudi nenapovedani gosti, ki jim ponudimo kozarček bizeljčana in narezek.

Repnica

Davno nekoč … je bilo morje. Modro, valovito, Panonsko. Spreminjalo se je s časom, vsak val je za sabo pustil novo plast peščenih kristalov. Bilo je in je izginilo. Ostal je le čudež narave in človeških rok – repnice.

Repnice so jame, skopane v kremenčevem pesku, ki ga je na območju Bizeljskega pred milijoni let naplavilo Panonsko morje. V starih časih so se uporabljale za shranjevanje jabolk, krompirja in repe, od tod tudi ime. Zaradi stalne vlage, ki je okoli 80-odstotna, in temperature od 8 do 10 stopinj Celzija so zdaj idealne vinske kleti.

Lahkoten sprehod do repnice med vinogradi vam odpre čudovit pogled na Bizeljsko in dolino Sotle.

Plačajte le 75,50 € namesto 151,00 € za oddih na Bizeljskem, kjer so grički posejani z vinogradi, termalni vrelci in kulinarične dobrote!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.