Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

RAZTRUPITE SVOJE TELO - 250-g Zeolit Natura- naravni mineral v prahu, ABSORBER in močan DETOXINATOR

RAZTRUPITE SVOJE TELO - 250-g Zeolit Natura- naravni mineral v prahu, ABSORBER in močan DETOXINATOR

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


strong>ZeolitNatura  - izberite najmočnejšega razstrupljevalca!
Ljudje se v tem tempu življenja sploh ne zavedamo, da smo ves čas izpostavljeni toksikaciji. Pri sodobnem poljedelstvu, sadjarstvu in vinarstvu se danes na žalost uporabljajo številni herbicidi, pesticidi, insekticidi in druge snovi, ki so zelo toksične. Rezultat takšne izpostavljenosti je visoka stopnja ogroženosti za poslabšanje zdravstevnega stanja posameznika.
Znano je da ima skoraj vsaka oseba v svojem telesu na stotine sintetičnih in nevarnih kemikalij, zato je zelo pomembno razstrupljanje. Z razstrupljanjem telesa, jetra zelo razbremenimo in jim tako omogočimo hitrejšo obnovo, ter obenem okrepimo delovanje imunskega sistema. Mnoge znenstvene raziskave so pokazale da s pomočjo zeolita lahko odstranimo te kemikalije iz telesa, kar je izjemno pomembno, ko govorimo o preventivi. Vsi znanstveno dokazani učinki se nanašajo na zeolit v prahu kateri ima tudi največjo aktivno površino. Kaj je zeolit?
Zeolit je kamnina vulkanskega izvora katere nastanek sega miljone let v preteklost. Sestavljen je iz različnih mineralov, med katerimi ima glavno vlogo klinoptilolit. Poznamo 276 vrst naravnih zeolitov, ki se nahajajo v različnih oblikah. V medicinske namene se uporablja le kristalna oblika zeolita.
Zeoliti naravni minerali vulkanskega izvora so torej mikroporozni, aluminosilikati, ki se običajno uporabljajo kot adsorbenti (imajo sposobnost, da se snov zadržijo v svoji strukturi).  Aktivna snov je klinoptilolit, ki ima negativni naboj, zato ima sposobnost privlačiti nase strupe. Ima edinstveno kletki oz. satovju podobno strukturo, ki kot spužva vsrka vase težke kovine kot so svinec, živo srebro, kadmij, cezij, uran, zink , baker, klor.... pa tudi ostanke zdravil ali patogene bakterije in viruse, preden le-ti preidejo v krvni obtok.
Zakaj je tako dober, kako deluje in na katerih področjih vse učinkuje*:
1. Med procesom razstrupljanja z ZeolitNaturo, zeolit iz telesa odstrani odvečno kislino in s tem preprečuje nastanek številnih bolezni, ki se pojavljajo v kislem okolju, kot so kandidoze, revmatoidni artritis, ter bolezni želodca in črevesja.
2. Poleg tega lahko prepreči razvoj številnih virusnih infekcij.
3. Ob pravilni uporabi ga ni mogoče predozirati.
4. Njegovo protivirusno delovanje temelji na sposobnosti  ujetja snovi, ki sodelujejo pri oblikovanju virusa v svojo rešetkasto strukturo in tako s tem preprečuje njihovo razmnoževanje; 
5. Učinkovito deluje pri preprečevanju in zdravljenju astme in alergij. Zaradi hipoalergenih  lastnosti lahko nevtralizira alergene prisotne v hrani, pijači ali okolju, tako v končni fazi pripelje do občutnega zmanjšanja simptomov alergij .
6. Pomaga pri problemih, povezanih z menopavzo, menstualnimi težavami, migreno in depresijo .
7. Posledično odpravlja nespečnost, povečuje energijo in koncentracijo, odpravlja tesnobo in posledice stresa in ustvarja občutek duševne sprostitve.
8. Ker ima bistvene elemente, potrebne za pravilno delovanje zdravih celic, preprečuje prezgodnje staranje in pomlajuje telo na splošno.
9. Terapija z zeolitom lahko kot dopolnilna terapija pomaga pri:
   • Diabetesu
   • Virusnih okužbah 
   • Visokem tlaku
   • Raku (boljša vzdržljivost pacientov pri terapiji z obsevanjem in kemoterapiji)
   • Povišanem holesterol
  • Boleznih jeter, želodeca in črevesja
  • Menopavza
  • Boleznih živčnega sistema
  • Kožnih bolezni ( psoriaza, dermatitis, herpes )
  • Avtoimunih boleznih
  • Ginekoloških težavah
  • Ledvičnih in  žolčnih kamnih
  • Celjenju ran in opeklin
  • Hujšanju
  • Osteoporozi
10. Med drugim preventivna uporaba zeolita lahko vpliva tudi na:
  • splošno pomlajevanje telesa na celični ravni;
  • občutno izboljšanje imunosti in odpornosti organizma;
  • povečanje delovnih sposobnosti in vzdržljivosti;
  • pomlajevanje in mehčanje kože;
  • premagovanje stresa, povečanje spomina;
  • povečanje zmogljivosti za duševno delo;
  • izboljšanje vida;
  • profilaktiko kariesa;
  • hitro izločanje strupenih snovi in profilaktične škode na sluznica želodca in črevesja zaradi zastrupitve s hrano.
11. Uporaba zeolitov kot pomožnih sredstev pri zdravljenju je popolnoma preizkušena, podkrepljena s kliničnimi raziskavami.
12. Je naravni vir silicija. Silicij se kot element v sledovih v človeškem telesu veže v vezna tkiva, kosti in hrustanec. 
13.100% naravni mineral, brez umetnih dodatkov, nestrupen, nima kontraindikacij, nima stranskih učinkov, ne povzroča odvisnosti, v celoti se izloči iz telesa z urinom, z blatom, z znojem. Nima neželenih učinkov z ostalimi snovmi ali zdravili. Ne povzroča alergičnih reakcij.
14. Primeren tudi za vegetarijance in vegane.
Opis izdelka:
ZeolitNatura mineralni prah 500g in 250g AKTIVIRANI ZEOLIT- KLINOPTILOLIT.
Sestava: V 500g ali 250g prahu je 500g ali 250g aktiviranega zeolita. Sestava mineralov je odvisna od naravnih vplivov.
Priporočena dnevna količina:
Prve tri do šest mesecev vzemite veliko merico (5g) 1x  dnevno z nekaj vode - lahko pred, med ali po obroku. Priporočljivo je, da pijete veliko tekočine, 2-3 litre na dan (najbolje vsako uro kozarec vode, razporejeno čez cel dan).
Po treh mesecih za vzdrževanje vzemite 1 majhno poravnano merico (približno 2 grama) mineralnega prahu 1-krat dnevno z nekaj vode.
Časovno idealne ure za jemanje zeolitnega prahu po dr. Karlu Hechtu:
Med 06.00 in  08.00 Med 13.00 in 15.00Med 18.00 in 20.00Po 22.00 uri za nočno terapijo.
Uporaba pri težjih ali kroničnih obolenjih:
10-25g prahu na dan, porazdeljeno med najmanj 4 dnevne obroke hrane. V času kemoterapije se preneha jemanje za 4 dni, začenši z dnevom pred kemoterapijo in dva dni po njej. Pred jemanjem večjih količin zeolita svetujemo posvet z zdravnikom.
Med jemanjem zeolita in klasičnih ali homepoatskih zdravil mora preteči najmanj 4 ure. Za vse, ki jemljejo zdravila čez cel dan, lahko zeolit vzamejo po 22. uri kot nočno terapijo. 
Opozorila: nosečnice in doječe matere ter osebe, ki imajo zdravstvene težave ali jemljejo zdravila, prosimo, da se pred začetkom jemanja Zeolita posvetujejo s svojim zdravnikom. Če se pojavijo neželeni učinki, je potrebno prenehati z jemanjem Zeolita. Bolniki, ki imajo težave z zaprtjem, morajo upoštevati, da lahko Zeolit vpliva na povečanje zaprtja. Ne vdihujte prahu! Na vsakih 28 dni jemanja Zeolit prenehajte z jemanjem za 3 dni. Pred povečanjem dnevnega odmerka nad 6 gramov se je potrebno posvetovati s svojim zdravnikom. Zeolit ni zdravilo in ni nadomestilo za zdravniško diagnosticiranje oz. zdravljenje. Njegova uporaba je le ena od možnih oblik samopomoči. Shranjujte nedosegljivo otrokom, mlajšim od 6 let! 
Po uporabi plastenko zaprite. Shranjujte pri sobni temperaturi, zaščiteno pred vlago. 
Poreklo: EU
 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.