Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

IDA APARTMAJI, Supetar, Otok Brač, Hrvaška - 225 EUR - 3x nočitev za do 5 oseb, Pijača dobrodošlice

IDA APARTMAJI, Supetar, Otok Brač, Hrvaška - 225 EUR - 3x nočitev za do 5 oseb, Pijača dobrodošlice

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Bogata kulturno-zgodovinska dediščina Supetra vasbo vrnila v čas rimskih cezarjev. Na sprehodu po tlakovanih uličicah inromantičnih trgih Supetra boste začutili resnični duh dalamtinskega obalnegamesteca. Če izberete Supetar za vaš oddih, boste preživeli nepozabne trenutkesproščanja in zabave v šarmu tipičnega dalmatinskega mesta.

Supetar se nahaja naseverni strani otoka Brač, v zalivu sv. Petra, po katerem je tudi dobil ime.Danes velja za eno izmed glavnih središč Dalmacije. Otok Brač ima tudi prečudoviteplaže, najbolj znana je plaža »Zlatni rat« v Bolu. Na Braču se nahaja najvišjivrh Jadranskih otokov – Vidova Gora (778 nadmorske višine), kjer lahko uživatev pogledu na cel srednje-dalmatinski arhipelag.

S trajektno linijo jepovezan z mestom Split, administrativnim, kulturnim in prometnih središčemDalmacije. Iz Supetra se organizirajo izleti na bližnja otoka Hvar in Vis.Zaradi odlične prometne povezave s Splitom lahko obiskovalci raziskujejo bogatoin slavno preteklost dalmatinskih mest kot so Trogir, Solin, Omiš, Šibenik alipa obiščejo eno izmed naravnih znamenitosti Dalmacije, npr. reko Cetina,planino Biokovo in reko Krka.

Apartmaji svojim gostomponujajo odlično nastanitev z dnevno sobo s kuhinjo in jedilnico, spalnico inkopalnico. Popolnoma so opremljeni in klimatizirani, za od 2 do 5 oseb, iamjotudi zasebno parkirišče ter žar na vrtu. Nahajajo se v mirnem delu Supetra (Dolac),v neposredni bližini pa se nahaja čudovit manjši park, medtem ko vas od centraSupetra loči le 300 m. V bližini se nahajata tudi plaža in restavracija.

Če želite preživetiprijeten in nepozaben oddih, obiščite Ida apartmaje. Prijazni gostitelji bodovaš oddih naredili še boljši.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.