Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Večnamenski parni čistilnik PMA H2O 5x1 (58%)

Večnamenski parni čistilnik PMA H2O 5x1 (58%)

59%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Večnamenski parni čistilnik PMA H2O 5x1


PMA h2o 5x1 čistilni set čisti učinkoviteje in veliko bolj higienično, kot to omogočajo običajne metode čiščenja, saj čisti, dezinficira, osvežuje, deodorira s pomočjo pare in izredno vpojnih krpic iz PMA mikrovlaken. PMA h2o 5x1 parni čistilnik odstrani umazanijo in nesnago iz tal v trenutku.

Redno čiščenje s paro pomaga pri odpravi pršic in nekaterih vrst bakterij, gliv in plesni. Idealno tudi za dezifinciranje otroških igrač. Ker čisti zgolj s pomočjo pare in brez detergentov, je PMA h2o 5x1 parni čistilnik okolju prijazen. S parnim čistilnikom PMA h2o 5x1 se pri čiščenju prihrani čas in energija.

PMA h2o 5x1 parni čistilnik je z 360o vrtljivo trikotno glavo zelo okreten ter omogoča čiščenje pod in okoli pohištva, vzdolž sten in vogalov, tako da pri čiščenju ni težav tudi s težje dostopni mi deli površin. PMA h2o 5x1 parni čistilnik je lahko v trenutku z zamenjavo nastavkov spremeniti iz talnega parnega čistilka v ročnega idealnega za čiščenje težko dostopnih delov in trdovratne umazanije iz površin v kopalnici, kuhinji, ipd.

Z nastavkom in krpo za čiščenje tkanin se z lahkoto očistijo in osvežijo oblačila, tekstilije, zavese, vzmetnice, ipd. Nastavek in krpa za čiščenje oken omogoča učinkovito in hitro čiščenje oken in drugih steklenih površin. PMA h2o 5x1 parni čistilnik ima možnost regulacije moči pare, s tem pa prilagajanje zahtevam posameznih vrst površin kot so linolej, keramika, marmor, les, steklo, tekstil, ipd.

Dodatno priložen nastavek in krpa za poliranje in čiščenje prahu - npr. iz žaluzij. PMA krpe iz mikrovlaken še dodatno povečajo učinkovitost čiščenja. Posebnost zaščita pregrevanja motorja v primeru zamašitve šobe z vodnim kamnom z varnostno napravo za sproščanje pritiska. Pakirano v barvno potiskani darilni embalaži z navodili za uporabo.

Garancija 1 leto.

Certifikati: CE, RoHS.

Plačajte le 49,95 € namesto 119,90 € za večnamenski parni čistilec s katerim boste očistili prav vso nesnago iz vašega stanovanja, oblačil, pohištva...


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.

Stenska ura BLINK črna
OMEJENA KOLIČINA