Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Smoothie maker (57%)

Smoothie maker (57%)

59%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Smoothie maker


Privoščite si obrok po zadnjih trendih zdravega načina življenja


Omejitev je le vaša domišljija – pripravite si napitke po svojem okusu, v katere lahko date kar cele sadeže ali zelenjavo, ki jih zmogljiva rezila spremenijo v gost sok. Sadni sokovi so zelo kremasti, kljub temu pa obdržijo svojo tekočo osnovo in kar je najpomembnejše – ohranijo vse hranilne snovi!

Sokovi in smoothiji, ki jih lahko kupite v trgovinah, niso poceni, poleg tega pa vsebujejo veliko dodatkov in konzervansov. Ste se kdaj vprašali, koliko časa že stojijo na polici? Morda celo 14 dni ali več! Napitki, ki jih pripravite sami s pomočjo Smoothie Makerja, vsebujejo svežo sadje in zelenjavo, ki ste ga izbrali po svojem okusu. Privoščite svojemu telesu najboljše!

Smoothie vas lahko stane 5€ ali več, sedaj pa si ga lahko pripravite doma kadarkoli veliko ceneje!


Smoothie Maker je tako zmogljiv, da si boste v vročih dneh brez težav pripravili tudi odličen sladoled, sorbet ali frape, saj tudi ledene kocke zmelje kot za šalo!

Napitek je pripravljen le v nekaj minutah, kar je idealno za vse, ki nimate časa, da bi dnevno zaužili dovolj svežega sadja in zelenjave. S Smoothie Makerjem boste popolnoma enostavno lahko pripravili tudi odlične sorbete ali celo sladoled. Čiščenje pa vam ne vzame niti minute več, kot priprava sokov in je čisto preprosto.

Pitje vašega dnevnega odmerka vitaminov je hitreje kakor lupljenje in kuhanje korenja. Doma narejeni smoothiji niso samo odličnega okusa, so tudi izredno zdravi, predvsem če so narejeni iz organsko pridelanega sadja in zelenjave. Poletje je idealen letni čas za uživanje smoothijev, saj imamo na voljo veliko izbiro svežega sadja. Jagode podarijo smoothijem čudovito aromo in barvo, v katerih uživajo predvsem otroci. Pozimi pa le uporabite eksotično sadje, kot ananas in mango, ki dodajo nežen priokus domačim jabolkam in hruškam.

Komplet vsebuje:

  • 1x Pro V SmoothieMaker naprava (v rdeči ali beli barvi)
  • 1x velik kozarec za pripravo smoothijev (5dcl)
  • 1x manjši kozarec za pripravo smoothijev (3dcl)
  • 1x pokrov z odprtino za pitje
  • 1x čistilna posodica
  • 1x podstavek
  • 1x navodila za uporabo, vključno z recepti

Smoothie Maker je produkt priznane blagovne znamke Pro V, ki je po vsem svetu poznana kot proizvajalec zanesljivih in zmogljivih gospodinjskih aparatov. Pro V zato zagotavlja garancijo na izdelek za obdobje enega leta.

Tehnični podatki:
  • NAPETOST: 230V
  • FREKVENCA: 50 Hz
  • MOČ: 300 W

Država proizvajalka: Kitajska

Plačajte le 29,00 € namesto 69,90 € in naj se vaš dan prične z zvrhano mero vitaminov tudi, ko se vam najbolj mudi.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.

24540-56 APARAT ZA SENDVI SNACKMAKER...
-13%
OMEJENA KOLIČINA
24620-56 MUFFIN APARAT RUSSELL HOBBS
-13%
OMEJENA KOLIČINA
27011-56 APARAT ZA KAVO RUSSEL HOBBS
-13%
OMEJENA KOLIČINA
Držalo za gobico SLING črno
OMEJENA KOLIČINA