Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

LJUBLJANA: 50 % popusta na PAKET 10 UR VOŽNJE ZA B KATEGORIJO TER CPP (tečaj in izpit), Šola vožnje Super Finish - SUPER PONUDBA ZA BODOČE VOZNIKE!

LJUBLJANA: 50 % popusta na PAKET 10 UR VOŽNJE ZA B KATEGORIJO TER CPP (tečaj in izpit), Šola vožnje Super Finish - SUPER PONUDBA ZA BODOČE VOZNIKE!

51%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Šola vožnje
SUPER FINISH

v podjetju Super finish d.o.o. so s svojim strokovnim delom in uspehi na tržišču za več kot 15 let. Njihova osnovna naloga je omogočiti kandidatom kakovastne storitve. So hitri in prilagodljivi. Delo opravljajo z veseljem in po svojih najboljših močeh. Stremijo k temu, da tisto kar počnejo opravijo najbolje in učinkovito, tako da v čimkrajšem možnem času pripeljejo njihove kandidate do končnega cilja - do izpita. Znanje in dolgoletne izkušnje njihovih učiteljev vožnje ter nenehno izobraževanje po evropskih standardih so glavno zagotovilo vašega in njihovega uspeha. Skupaj z vami se trudijo postati najboljši. Glede varnosti v cestem prometu so jim za zgled skandinavske države.

Za vse, ki bi radi prišli do izpita za avto je sedaj na voljo enkratna ponudba ur vožnje in tečaja CPP po polovični ceni.

Šola vožnje Super Finish se drži načela: hitro in kvalitetno do cilja!

Plačajte le 139,90 € namesto 280,00 € za paket 10 ur vožnje za B kategorijo ter CPP ter uspešno pridobite izpit za avto in se varno popeljite do svojega cilja!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.