Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

31% popusta - OSVEŽUJOČ POLETNI 7-HODNI MENI ZA 2 OSEBI (oseb: 2) v vrednosti 80€, le za 55€

31% popusta - OSVEŽUJOČ POLETNI 7-HODNI MENI ZA 2 OSEBI (oseb: 2) v vrednosti 80€, le za 55€

87%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Poletni 7-hodni meni za 2 osebi.
Hrustljavo zapečene palačinke, nadevane s kremo rdeče pese.
Melancanovi njoki s paradižnikom, svežim origanom in...


Zakaj ne bi obiskali prav poseben košček Slovenije – Slap v Vipavi. Vipavska dolina vsem entuziastom ponuja veliko kulturne dediščine, zanimivih poti in družabnih prireditev. Seveda pa vsak pravi izlet mora vključevati čas za okušanje domačih dobrot.

Domačija Majerija je pravi odgovor za tiste, ki iščete pristno okolje brez nepotrebne vsakodnevne navlake, najboljša vipavska vina in dobro hrano. Zadovoljijo lahko tudi kulinarične sladokusce, ki hočejo nekaj več. Ob diskretni domači postrežbi, vrhunski hrani in pijači užijte razkošje okusov in domače vzdušje.

V restavraciji Majerija so vam pripravili okusen poletni meni za dva. 

  • Začne se s sladko stranjo življenja – skutino terino, odišavljeno s pehtranom (spremlja jo vrtna kreša v solati z melono, paradižnikom in kockami koruznega kruha).
  • Mojstri v kuhinji vam bodo za drugi hod pripravili tri nadevane poletne zelenjave (melancanove rožice s kremo rdeče paprike na žaru; sotirani paradižniki San Marzano z zdrobljenimi pistacijami in rezinico špeha; bučkin čolnič z jajčno kremo in baziliko).
  • Sledili bodo nežni okusi za prijetne trenutke – hrustljavo zapečene palačinke, nadevane s kremo rdeče pese (spremljajo jih z omako iz sveže rukole in opraženimi pinoli, ki jedi še povečata sočnost in obogatita okus).
  • Za prijetno osvežitev vam bodo pripravili melancanove njoke s paradižnikom, svežim origanom in limonovo baziliko (100 % melancana z idealno družbo).
  • Zeliščni sorbet s cvetnim prahom in aromo domačega kisa pa je enostavno prijetna osvežitev za dušo in srce. 
  • Za piko na i sledi še svinjski file s citronkino omako in domačim češnjevim džemom (tanke rezinice sočnega in mehkega mesa s sladkimi priokusi, vse pospremljeno z lahkim pire krompirjem).
  • Seveda pa na koncu dobite še sladico - jogurtovo kremo z okusom pistacije, opraženi mandlji in jagodno omako (nežno razvajanje in prijeten zaključek).

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.