Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

3 x 60 minutni MEGA paket KAVITACIJE, RADIOFREKVENCE in LIMFNE DRENAŽE v Timeless centru v Ljubljani

3 x 60 minutni MEGA paket KAVITACIJE, RADIOFREKVENCE in LIMFNE DRENAŽE v Timeless centru v Ljubljani

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>So terapije, ki obljubljajo čudežno izgubo kilogramov v izredno kratkem času in odpravo celulita ter so terapije, ki resnično delujejo in vam pomagajo do oblikovane postave, izboljšanja tonusa kože in manj celulita.
V današnji pondubi boste prejeli kar 3 tretmaje po 60 minut, kar je vse skupaj 180 minut razvajanja in oblikovanja vašega telesa v Timeless centru v Ljubljani!
Vsi,ki pa boste kupili dva kupona, pa boste prejeli en obisk gratis! :)
Kombinacija kavitacije, radiofrekvence in limfne drenaže vam na naraven način, brez kirurškega noža, omogočajo učinkovito zmanjšanje obsega telesa in boljši videz kože. V Timeless centru popolne sprostitve vam nudijo to popolno kombinacijo tretmajev za oblikovanje telesa po posebni ponudbi, ki jo ne smete prezreti. Z metodo kavitacije, z ultrazvokom in s pomočjo vibracij se razgrajujejo maščobne celice. To je neinvazivna in neboleča terapija brez stranskih učinkov, ki omogoča hitro, varno in učinkovito preoblikovanje telesa. Maščobne obloge se odpravlja na trebuhu, zadnjici, stegnih, bokih, kolenih ter zgornjem delu rok. Z radiofrekvenco pospešimo cirkulacijo, aktiviramo metabolizem, stimuliramo kolagen v tkivu in napnemo kožo ter zmanjšamo celulit. Je varna, učinkovita in neboleča metoda. Limfna drenaža se uporablja v medicinske in prav tako tudi v kozmetične namene. V kozmetiki velja za izredno učinkovit anticelulitni tretma, še posebno v zgodnjih fazah nastanka celulitisa.
Kombinacija različnih metod oblikovanja telesa vam zagotavlja vidne rezultate že po prvem tretmaju. Priporočeno pa je 4 - 8 obiskov (1x tedensko).
Oblikujte idealno silhueto, bodite samozavestni in počutite se odlično v svoji koži! Ne pozabite, da je paket preoblikovanja telesa lahko tudi odlično darilo za vaše najdražje! 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.