Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

63% popust na masažno blazino univerzalne oblike, ki simulira ročno shiatsu masažo + odstranljiva, pralna prevleka + navodila + garancija 1 leto. Plačajte le 21,99 € namesto 59,99 € in si privoščite sprostitev celega telesa.

63% popust na masažno blazino univerzalne oblike, ki simulira ročno shiatsu masažo + odstranljiva, pralna prevleka + navodila + garancija 1 leto. Plačajte le 21,99 € namesto 59,99 € in si privoščite sprostitev celega telesa.

64%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


MB-214 je blazina s shiatsu masažo, ki nudi mnogo načinov uporabe - za vrat, hrbet, noge itd. S štirimi rotirajočimi glavami ter izredno mehko pralno prevleko bo zagotovo pomagala razbremeniti napetost v mišičju. Lahko jo uporabljamo tudi v avtomobilu, saj ima priključek na 12 V.

Masaža pozitivno vpliva na zdravje in se priporoča v okviru vseh oblik nege za zdravje, fitnesa in treninga. Njeni učinki se kažejo na mišicah, koži, živcih, cirkulaciji krvi in limfe. Masaža povečuje splošno dobro počutje. Masaže so tudi idelano dopolnilo pri lepotni negi.

Še posebej koristna je masaža v naslednjih primerih:

  • boleče mišice,
  • napeta stanja,
  • celulit,
  • motnje prekrvavitve v telesu,
  • utrujenost,
  • spodbuja prebavo in stimulacijo limfnega sistema pospešuje izločanje odpadnih snovi.

Masažna blazina MB-214 je idealna za masažo vratu, hrbta, nog in drugih delov telesa – je izjemno mehka in udobna. MB-214 shiatsu masažna blazina uporablja podobne prijeme kot šiatsu maserji in simulira masažna gibanja prstov in dlani ter zagotavlja močno in sproščujočo masažo na obremenjenem delu telesa.

Blazina je oblikovana tako, da jo lahko uporabljate sede ali leže, z njo pa lahko masirate vrat, ledveni predel, noge in stopala ter tako uživate v sproščujoči shiatsu masaži telesa. Ima stimulativni in sproščujoč učinek.

Koža je naš največji organ in v njej se nahaja največ receptorjev za hormon sreče serotonin. Občutek zadovoljstva običajno lahko sprosti že en sam rahel dotik. Z masažo se vrača prožnost mišic in tkiva, sprošča napetost, odpravlja stres telo pa pridobi novo energijo.

Shiatsu je japonska tehnika masaže, ime pa je sestavljeno iz japonskih znakov shi (prst) in atsu (pritisk). Ta vrsta masaže pomaga pri težavah z držo in hrbtom ter pri napetosti v telesu. Telesna in duševna sprostitev shiatsu masaže bo pozitivno vplivala na kakovost vašega življenja in sprostila energijske blokade, ki so posledica stresa in nakopičenih čustev.

TEHNIČNI PODATKI
Naziv in model: masažni aparat MB-214
Dimenzije: 34 x 11 x 23 cm
Izjemno lahek material
Teža: cca 1,3 kg
Vir energije: 230 V / 50 Hz in 12 V
Poraba energije: približno 12 W
Pogoji delovanja: samo v suhem okolju


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.