Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Set za DEPILACIJO in NEGO KOŽE - MANIPOL DERMA BODY s kristalno blazinico in nastavki za nego različnih delov telesa + BREZPLAČNO poštnino

Set za DEPILACIJO in NEGO KOŽE - MANIPOL DERMA BODY s kristalno blazinico in nastavki za nego različnih delov telesa + BREZPLAČNO poštnino

76%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>Poslovite se od dlačic na najbolj enostaven in neboleč način!
Manipol Derma Body je edinstven izdelek za odstranjevanje dlak in nego telesa, ki z vrsto praktičnih dodatnih nastavkov poskrbi za mladosten videz vaše kože. Skrivnost je v blazinici zderma kristali, ki se zavrti do 550-krat na minuto. Manipol derma je prenosen in ga lahko uporabljate kjerkoli in kadarkoli. Nežno in brez bolečin odstrani dlačice na rokah, nogah, bikini predelu, prsih in hrbtu. Primeren je za vse tipe kože in je idealen za odstranjevanje odmrlih delcev kože. Je kompakten in prenosen, hiter in enostaven za uporabo. Ima številne nastavke in je primeren tako za moške kot ženske.
Set za depilacijo in nego kože vsebuje aparat Manipol derma Body, kristalno blazinico, 5 nadomestnih blazinic, nastavek za nego kože, nastavek za stopala, nastavek za trdo kožo, 2 pripomočka za občutljive predele in adapter 9V, stojalo za aparat, 2 masažni glavi, krtačo za čiščenje obraza in navodila za uporabo.
V setu boste prejeli 4 nastavke, in sicer nastavek za nego kože se uporablja za vlažilni tretma za vašo kožo. Uporabljate ga lahko v kombinaciji z losjonom za telo in ga tako s pomočjo Manipol derma vtrete v kožo. Drugi nastavek se uporablja za nego stopal, s katerim boste odstranili vso trdo kožo na petah in tako bo vaša koža na stopalih zopet gladka in mehka. Tretji nastavek je masažna glava, ki vam bo pomagala do bolj gladke kože na stegnih. Četrti nastavek pa je krtača za čiščenje obraza, ki vam bo v veliko pomoč pri globinskem čiščenju in izvajanju pilinga.
Bodite lepi in samozavestni!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.