Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Kraljevo razvajanje za 2 osebi v Vili Residence Lantoni***** v Dubrovniku

Kraljevo razvajanje za 2 osebi v Vili Residence Lantoni***** v Dubrovniku

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


strong>Če želite preživeti počitnice v nebesih, potem je to pravi raj za vas! Kraljevo razvajanje za 2 osebi v Vili Residence Lantoni***** v Dubrovniku!
Na morju poletje že čaka na vas! Spakirajte in obiščite Dubrovnik!
Kaj vam bo polepšalo vaš oddih:
- Prijeten, sproščujoč in miren dopust v popolnem okolju polnem ljubezni in nege 
- Izjemno prijazno osebje, ki bodo ugodili vsem vašim željam
- Domiselne, "kulturno obarvane", počitnice z obiski in izlete v Dubrovniku in okolici
- Počitnice, kjer se boste lahko športno rekreirali in kjer bo poskrbljeno za wellness razvajanje 
- Razkošna Villa Residence LANTONI v katero se boste zaljubili na prvi pogled in kjer se bodo potrudili, da bo to ljubezen za vse življenje!
Villa Residence Lantoni je ekskluzivna luksuzna vila s petimi zvezdicami. Nahaja se na hribu nad zalivom Mlini, le 15 minut od letališča Dubrovnik in 10 minut od edinstvenega in čudovitega mesta Dubrovnik.
DUBROVNIK
Dubrovnik, skrit v najjužnejšem delu Hrvaške, je neprecenljiv biser južnih obal Jadranskega morja. S svojo dih jemajočo naravno lepoto, popolnim podnebjem, bogato zgodovinsko dediščino in raznoliko turistično ponudbo, je ena izmed najbolj priljubljenih in redno obiskanih destinacij v regiji. 
Če želite občudovati znamenitosti Dubrovnika, je najboljše, da se na ogled odpravite peš. Tako boste lahko občutili romantično vzdušje ozkih kamnitih uličic, občudovali boste lepote naštetih spomenikov in poskusili bogato kulinarično ponudbo mesta. Sprehodite se po najbolj znani mestni ulici Stradun in občudujte številne znamenitosti in spomenike po poti. Ustavite se pri kateri od najlepših cerkva, kot je Katedrala ali cerkev sv. Vlaha (Blaža). Ob pogledu na harmonično lepoto romanskih, gotskih in renesančnih zgradb, kot so Knežji dvorec, Frančiškanski samostan ali znana palača Sponza, boste ostali brez besed. Lahko obiščete tudi katerega od številnih mestnih muzejev, galerij ali trgovin s spominki.
Ko se naveličate ogledov znamenitosti, se lahko osvežite v kristalno čistem modrem morju na eni izmed številnih čudovitih plaž v okolici širšega mestnega jedra. Če želite preživeti dan na plaži, lahko izbirate med peščenimi, skalnatimi in prodnatimi plažami s številnimi možnostmi za počitek in rekreacijo. Blaga mediteranska klima zagotavlja popolno vreme skozi celotno turistično sezono; z idealno temperaturo morja in toplimi sončnimi dnevi, je Dubrovnik idealna poletna destinacija.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.