Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Nepozaben ADRENALINSKI POLET, z JADRALNIM PADALOM v TANDEMU, s profesionalnim pilotom kluba Sky Riders, z VSO POTREBNO OPREMO!

Nepozaben ADRENALINSKI POLET, z JADRALNIM PADALOM v TANDEMU, s profesionalnim pilotom kluba Sky Riders, z VSO POTREBNO OPREMO!

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Pripravite se na pravi ADRENALINSKI POLET z JADRALNIM PADALOM v tandemu!Na ATRAKTIVNIH LOKACIJAH se boste lahko popeljali v nebo, za 30-60 minut.V Sloveniji je možno izbirati med več atraktivnimi lokacijami: Lisca, Moravška Gora, Kriška Gora, Sv. Planina, Čemšeniška planina, Mrzlica, Sv. Primož, Pohorje, Rogla, Mala gora, Konjiška gora, Kobarid, Kobla, Vogar, Ambrož pod Krvavcem, Lijak, Sedlata Gorica, Dražgoška Gora, Krim, Gozd (nad Golnikom), Blegoš ali Breg - Bovec.Če pa dopustujete na Hrvaškem, pa so vam na voljo naslednje lokacije: okolica Zagreba (Japetić Žumberak, Ivančica Hrvatsko zagorje, Ravna Gora kod dvorca trakošćan , Sljeme Crveni spust), Reke ali Crikvenice (Tribalj kod Crikvenice, okolica Buzeta - Raspadalica).Lahko poletite tudi iz izbrane lokacije v Sloveniji, ob majhnem doplačilu.Polet je primeren za vse, ki so stari vsaj 15 let, določeno predznanje pa ni potrebno.Leteli boste na višini 500 m in višje, odvisno seveda od trenutnih vremenskih razmer, vse do 2000 m visoko. Opogumite se in se odločite poleteti v tandemu, s pravim - profesionalnim inštruktorjem.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.

Streching telesa (spletni program)
-28%
OMEJENA KOLIČINA
Vadba za nosečnice (6-mesečni spletni...
-49%
OMEJENA KOLIČINA
TNZ preoblikovanje telesa (spletni...
-28%
OMEJENA KOLIČINA