Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

2x 100ml olja po izbiri (54%)

2x 100ml olja po izbiri (54%)

55%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


ŠD Javor

Vrhunska olja

Podariti vrhunsko olje je podobno, kot bi podarili čisto zlato. Še bolje, vrhunsko kvalitetno olje začini naša doživetja in iz tudi najbolj vsakdanje jedi ustvari grajsko pojedino.

Izkoristite zlato priložnost ter si privoščite 2x prvovrstno olje po izbiri!


V današnji ponudbi lahko izbirte med:
  • OGNJIČEVIM OLJEM, ki je spazmolitik in antiflogistik, miri krče in vnetja želodca, črevesja, žolčnega mehurja in žolčevoda, sečnega mehurja, ledvic in ženskih spolnih organov, diaforetik in diuretik, pospešuje znojenje in izločanje vode, antihemoragik, zaustavlja krvavitve, … Tudi nasploh krepi tonus kože, ji vrača sijaj in pospešuje cirkulacijo krvi. Zaradi svojih učinkovin je ognjič zelo priznan tudi v kozmetiki. Pozitivne lastnosti ognjiča pa potrjujejo tudi različne raziskave.
  • OREHOVIM OLJEM, ki je naravni balzam in ga lahko uživamo 3x ČAJNO ŽLIČKO NA DAN. To je najboljši način za hujšanje. Uživanje orehovega olja v omejeni količini je istočasno čiščenje krvi in preprečevanje kislosti v tankem črevesju. Deluje na vse kisline tako, da jih najprej nevtralizira, nato se z njimi spoji in izloči se biorazgradljiv lug.
  • ŠENTJANŽEVIM OLJEM, ki je psihotropno sredstvo, vpliva na duševno dejavnost. Je sedativ, pomirja, anksiolitik, odpravi tesnobo in razblini strah, ter antidepresiv, odžene potrtost, malodušje in brezvoljnost. Zato se rabi za izboljšanje razpoloženja, zvečanje duševne in telesne zmogljivosti ter volje do dela, posebno pri ljudeh preobčutljivih na vremenske spremembe in ženah z duševnimi težavami med meno, odpravlja pa tudi spremljajoče pojave, na primer slabo splošno počutje, izgubo teka in nespečnost. postelje, zunanje pa za celjenje ran in opeklin. Je tudi pogosta učinkovina homeopatskih pripravkov, zdravil, sestavljenih iz sledov zdravilnih snovi.

Privoščite si več, za manj denarja!


Plačajte le 9,90 € namesto 22,20 € za vrhunska olja in izberite med ognjičevim, šentjanževim ali orehovim oljem!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.