Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Original japonske nogavičke BABY FOOT (60%) - za odstranjevanje trde kože na podplatih

Original japonske nogavičke BABY FOOT (60%) - za odstranjevanje trde kože na podplatih

61%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Japonske nogavičke baby foot -
za odstranjevanje trde kože na podplatih


Suha stopala z razpokano kožo kažejo na njihovo slabo nego. Z original japonskimi nogavicami BABY FOOT to ne predstavlja več problema. Poskrbite za svoja stopala z izdelkom BABY FOOT, izdelkom za odstranjevanje odmrle kože. Na tržišče so ga lansirali Japonci in je že v prvem letu postal pravi prodajni hit. V Sloveniji je izdelek preizkušen in prisoten že vrsto let. Vsi kupci, ki so ga uporabili, se k nakupu vedno znova in znova vračajo.

Baby foot nogavičke so primerne tako za moške kot ženske.

BabyFoot naredi stopala povsem gladka, mehka in lepa brez uporabe strgal, ki poškodujejo tudi zdrave celice. Obujte Baby Foot in se sprostite! BABY FOOT nogavice so edinstven proizvod za enostavno in učinkovito odstranjevanje trde kože na podplatih. Učinkovito odstranjuje tudi še tako trdovratne odtiske in boleča kurja očesa. Uravnava pritisk v stopalih in izboljšuje krvni obtok. Spodbuja proces obnavljanja in upočasnjuje staranje kože. Ima protigljivični učinek ter izboljšuje elastičnost in lep izgled kože. Redna uporaba na 3 do 4 mesece, preprečuje nastanek trde kože in ponovnih razpok na podplatih. Že samo z enkratno uporabo nogavic BABY FOOT, se boste znebili trde kože na celotnih podplatih, trdovratnih, motečih in bolečih odtiskov in celo kurjih očes in tudi med prsti. Deluje povsem enostavno. Nogavičke si obujete in jih pustite na nogah 2 uri. Po uporabi si noge umijete in to je vse. Po 2 do 4 dneh se vam bo začela samodejno lupiti odmrla koža na podplatih in tudi med in na prstih. Mrtve kožne celice bodo popolnoma odstranjene v 2 do 4 tednih po uporabi. Rezultat pa bodo lepa, gladka in mehka stopala. 100 % učinek že po prvi uporabi.

Izdelek BABY FOOT vsebuje 17 glavnih naravnih izvlečkov sadnih kislin z visoko vlažnostjo, ki sprožijo popolnoma naravno luščenje odmrle kože. Gel prodre v mrtvo, trdo kožo na celotnem podplatu, ki vam jo v procesu svojega delovanja neboleče odstrani. BABY FOOT poleg lupljenja odmrle kože, skrbi tudi za vzdrževanje zdravih stopal.
Original japonski izdelek BABY FOOT se prodaja tudi v slovenskih lekarnah, vendar vam je danes dostopen tukaj kar za 60 % ceneje. Poletje je tu. Zato zgrabite priložnost in si temeljito uredite stopala. Z lepimi stopali boste brez pomisleka obuli odprte sandale in vaš korak bo lahkoten in samozavestnejši.

Plačajte 9,90 € namesto 25,00 € za original japonske nogavičke BABY FOOT in vaša stopala bodo svilnato mehka!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.