Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

BIH - MEĐUGORJE: 50% popusta na 2x nočitev z zajtrkom za 2 osebi - preživite oddih v eden izmed najbolj znanih katoliških svetišč na svetu! Hotel Sebastian***

BIH - MEĐUGORJE: 50% popusta na 2x nočitev z zajtrkom za 2 osebi - preživite oddih v eden izmed najbolj znanih katoliških svetišč na svetu! Hotel Sebastian***

51%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Sebastian 3* - Medjugorje


Medjugorje je kraj v Južni Hercegovini, nekje med Mostarjem in Neumom, od morja oddaljen blizu 30 km, v bljižini reke Neretve, na nadmorski višini okoli 120m, s sredozemskim podnebjem. Zime so blage, snega razen redkih izjem ne poznajo, temperatura redko pade pod 0C, poletja pa so suha in vroča. Poleti je dnevna temperatura nekje do 40C, vendar se zaradi suhega zraka to lahko prenaša. Pokrajina je večinoma kamnita. Voda v vodovodu je pitna. Posebnost so tudi lepi sončni zahodi.

Bližnji večji kraji so: Čapljina 10km, Dubrovnik slabih 100km, Mostar 40km, Split okoli 200km, Zagreb 600km, Ljubljana 700km. To je kraj na podeželju, ki pa zaradi neprimerne in nenačrtne pozidave postaja vse bolj podoben mestu. V kraju je polno raznih trgovin, gostiln, prenočišč za več desettisoč romarjev, pošta, avtobusna postaja z direktnimi zvezami s Splitom, Dubrovnikom, Trstom, Mostarjem in Zagrebom. Pri cerkvi je tudi polno pip s tekočo pitno vodo, ki v poletni vročini pride prav.

Vas Medžugorje je bila prvič omenjena leta 1599. Domačinov v župniji Medžugorje je približno 3.500. Vsi so Hrvati in Rimskokatoliške vere. Do leta 1981 je bila to revna vas. Preživljali so se s pridelavo tobaka in vina, ljudje so se odseljevali. Leta 1981 se pa je vse spremenilo.

Marijinih prikazovanj v Medjugorju do sedaj Cerkev še ni potrdila, niti jih ni zanikala. Vse se še raziskuje. Spremljajo se morebitno čudeži, ozdravljenja - tako telesna, kot duhovna, molitev, spovedovanje... Medjugorje je znano tudi, kot romarski kraj, kjer se ljudje največ spovedujejo.

V današnji ponudbi vam ponujamo nočitev z zajtrkom za 2 osebi v Hotelu Sebastian.

Hotel sebastian se nahaja v središču Medjugorja. Sobe so moderno opremljene s klimo, kopalnico s tušem, balkonom in brezplačnim internetom.

Zjutraj vam postrežejo bogat samopostrežni zajtrk, za doplačilo 6,00 € na osebo, pa lahko dobite tudi kosilo ali večerjo.

Plačajte le 58,97 € namesto 117,95 in obiščite najbolj sveto mesto na področju bivše Jugoslavije. Morda se tam čudež zgodi prav vam.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.