Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

80% popusta na kofeinski anticelulitni tretma za noge, trebuh in zadnjico+ionsko terapijo

80% popusta na kofeinski anticelulitni tretma za noge, trebuh in zadnjico+ionsko terapijo

81%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p >Znebite se pomarančaste kože in ponosno skočite v kratka krilca in kopalke in bodite polne energije kot še nikoli.
      Rezultati po prvi terapiji      Ni kontraindikacij      Boljši rezultati kot pri kavitaciji, vakumu ali presoterapijiZ masažo izboljšamo mišično prekrvavitev, mikrocirkulacijo podkožnega tkiva, ter limfni in krvni obtok ter tako pripomoremo k boljšemu izločanju odpadnih snovi. Aktivne sestavine v masažnem olju, ki ga nanesemo na kritične predele, dodatno pripomorejo k boljšemu odvajanju odvečnih tekočin iz tkiva; žajbelj pospešuje krvni obtok, peteršilj pa velja za vsesplošnega čistilca. Rezultat je manjši volumen nakopičenega maščobnega tkiva ter bolj gladka in napeta koža.
Kofeinski gel
     Pospešuje razgradnjo maščob po vseh delih telesa.     Pomaga pri hujšanju in odstranjevanju celulita     Pomaga pri odvajanju toksinov in odvečnih tekočin iz telesa.     Nelepljiva tekstura, ki se hitro vpije v kožo.     Pomaga pri izgorevanje maščob ter prispeva k zmanjševanju celulitnega obsega.Terapija z negativnimi kisikovimi ioni
Terapija z aktivnim kisikom se izvaja kot vdihovanje negativnih kisikovih ionov s pomočjo naprave Iono care. Ljudje smo po naravi »električno pozitivno nabiti«, skozi vdihavanjem kisika pa pridobimo »negativno nabitost«. Naši organi  z leti potrebujejo več energijo, kot so jo naša pljuča zmožna priskrbeti, zadrževanje v zaprtih prostorih s premalo kisika pa povzročajo utrujeno, degradacijo, ki se v večini primerov najprej odraža na koži.
Kisik, ki ga vdihavamo pospeši celično delitev, sintezo kolagena, krepi vezno tkivo ter nevtralizira kislost telesa. Pozitivni učinki terapije s kisikovimi ioni so:
       izboljšanje strukture kože,       izboljšanje splošnega počutja,       okrepitev imunskega sistema,       zmanjšanje utrujenosti, glavobolov…


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.