Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

HOTEL RIVIJERA, Makarska, Hrvaška - 522 EUR - 7x nočitev v sobi z balkonom za 2 osebi, 7x polpenzion za 2 osebi

HOTEL RIVIJERA, Makarska, Hrvaška - 522 EUR - 7x nočitev v sobi z balkonom za 2 osebi, 7x polpenzion za 2 osebi

93%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Rivijera se nahaja v oljčnem nasadu,obkrožen z 258 stebli oljke! Zanimiva informacija je, da pridelujejo lastnodomače olje, svojim gostom pa nudijo možnost obiranja oliv, s tem pa tudispomin v obliki stekleničke olja!

Obisk Hotela Rivijera pomeni vstop v zeleni svet narave,sproščenosti in športa. Uspeli se boste spočiti v senci oljk, kopati se v morjuobsijanem s soncem, igrati namizni tenis, mali nogomet ali mini golf sprijatelji.Rivijera je izvrstna izbira za ekskurzije za otroke,športne skupine in vesele potnike, ki znajo uživati v naravi. Tam se nahajanajvečji teniški center v Makarski z 8 zunanjih in 2 pokritima tenis terenoma,ki so namenjeni vsem obiskovalcem, ne glede na to ali so profesionalci, ali pazačetniki. Ob pogledu na morje in s strokovno pomočjo, bodo lahko odkrililepoto tega športa.

Ne glede na to kako boste prišli do Makarskegaprimorja, se bo pred vami prikazalo veličastno  darilo narave – monumentalna gora Biokovo ssvojo impresivno velikostjo in lepoto, ki se dviga nad Makarsko riviero vnjegovo podnožje in nad turistična mesta ob obali, ki so kakor svetleča bisernaogrlica v njegovem podnožju. Makarska je dobitnik številnih nagrad v turizmu zaurejenost mesta in okolice, za kakovost in raznovrstnost gostinskih inturističnih storitev. Makarska je mesto, ki živi od turizma i za turizem, mestomladosti, športa in zabave. Kulturno poletje je program z raznimi prireditvami,koncerti, razstav in atraktivnih Ribiških noči, ki pritegnejo največje številoturistov in domačinov na Makarsko rivo kakor tudi Noč Kalelarge ter poletniKarneval.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.