Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

HOTEL LES JARDINS DE MONTMARTRE, Pariz, Francija - 327 EUR - 3x nočitev z zajtrkom za 2 osebi , Oddih ob čaju

HOTEL LES JARDINS DE MONTMARTRE, Pariz, Francija - 327 EUR - 3x nočitev z zajtrkom za 2 osebi , Oddih ob čaju

88%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Še vedno niste obiskali ene najpopularnejših svetovnih metropol in vseh čudovitih pariških znamenitosti? Ne skrbite, tukaj je enkratna priložnost za bivanje v prijetnem pariškem hotelu, Les Jardins de Montmartre, ki vam bo služil kot odlična izhodiščna točka za odkrivanje tega prečudovitega romantičnega mesta.

Prebujanju v nov dan bo sledil samopostrežni zajtrk, ki ga v hotelu strežejo od 7. do 10.30 ure zjutraj. Izbirali boste med široko ponudbo peciva, toplih napitkov, žitaric, kruha, delikates, sirov, jogurtov in sokov. Tako okrepčani boste dobro pripravljeni na dan odkrivanja čarobnosti mesta in njegovih znamenitosti. Začnete lahko kar z Montmartrom, 18. okrožjem Pariza, okrožjem, kjer se nahaja hotel, in ki je dobilo ime po strmem hribu, imenovanem Montmartre.

Montmartre je poznan po baziliki Sacré-Cœur z belo kupolo, ki se nahaja na vrhu griča, in po svoji zgodovini, ki vključuje številne umetnike, ki so študirali ali delovali v tem okrožju, med katerimi še posebej izstopajo Salvador Dalí, Claude Monet, Pablo Picasso in Vincent Van Gogh.

Nikakor ne smete zanemariti ostalih prepoznavnih pečatov Pariza, ki so razlog, da se turisti vedno znova radi vračajo. Naj vas opomnimo le na nekatere: katedrala Notre Dame, najslavnejša pariška cerkev; Pigalle; otok  La Cité; Louvre, muzej, kjer je razstavljena slovita Mona Lisa; trg Condorde, od koder se odpira prečudovit pogled na Elizejske poljane; Elizejske poljane, ena najlepših avenij na svetu, ki povezuje Slavolok zmage s trgom Concorde; Slavolok zmage, spomenik v čast vsem, ki so se borili za Francijo; Trg Trocadéro, od koder se odstira neverjeten pogled na Eifflov stolp; Eifflov stolp; Les Invalides, kompleks zgradb, kjer se nahaja Vojni muzej in sarkofag Napoleona Bonaparte; Trg Bastille, poznan po zloglasnem zaporu, čigar padec je leta 1789 sprožil revolucijo; Trg Republike.
 
Čarobnost mesta in živahen utrip pariških ulic zagotavljata, da se boste v Pariz želeli ponovno vrniti. Pariz je mesto, kjer vsak kotiček skriva nekaj zgodovine, umetnosti in edinstvenosti. 

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.