Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

2x set igre Crossboccia (65%)

2x set igre Crossboccia (65%)

66%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


IGRA CROSSBOCCIA - DRUŽINSKO PAKIRANJE

Naj se zabava v krogu družine ali prijateljev s CROSSBOCCIO začne!

Komplet je sestavljen iz 2 x (3 žogice in en balinček) - 6 različnih vzorcev, izdelanih iz kvalitetnega in okolju prijaznega blaga. Priložena so tudi pravila igre. Vse žogice imajo svoj logo Crossboccia®, pakirane so v elegantni dozi, ki v vsakem crosserju vzpodbudi povečan utrip srca.


Igra

Najboljša kombinacija tradicije in inovativnosti je osnova za revolucionaren šport. Za igro Crossboccia® ne potrebujemo posebnega prostora, saj jo lahko igramo povsod, kjer želimo. V primerjavi z tradicionalnimi igrami je Crossboccia® bistveno bolj aktivna in vzpodbuja kreativnost vsakega posameznika, saj vsak igralec oblikuje svoj način in potek igre.


Z inovativnimi žogicami Crossboccia® lahko igramo na neravnih površinah zunaj in znotraj, hkrati pa lahko vključimo tridimenzionalni prostor (stopnišče, mize, okenske police,...). Tudi ograje se lahko uporabljajo pri 3D različici igre. Tako predstavlja Crossboccia® novo dobo balinanja in iger z žogo.

Izvor

Crossboccia® temelji na osnovni misli igre balinanja (Boccia) in Petanke (Petanque), ki veljata za eni najstarejših iger na svetu in sta bili poznani že 500 pr.n.št. Igra Crossboccia® temelji na zamisli iger kot sta balinanje in kegljanje, vendar v celoti revolucionira - spreminja igro. Ideja novih trendnih športov kot so Crossboccia, Free-Running ali Crossgolf je svoboda, to pomeni biti neodvisen od zakoreninjenih standardov, kot npr. določen prostor za igro.

Žogice

Žogice Crossboccia® se ekstremno razlikujejo od tradicionalnih žogic (narejenih iz kamna, lesa, plastike ali iz kovine), ki se uporabljajo pri balinanju. Edina stvar, ki spominja na balinanje, je velikost žogice. Preostale lastnosti so bile prilagojene novemu načinu igre. Žogice Crossboccia® se kotalijo, vendar se ustavijo tudi pri igri navzdol. Prednost žogic je mehkoba in prilagajanje katerikoli podlagi, tako da lahko za igrišče v izkoristimo celoten tridimenzionalni prostor.
Žogice so sestavljene iz dveh plasti blaga in so polnjene z umetnim granulatom. Zunanja površina žogic je narejena iz kvalitetnega bombaža, zašitega z dvojnimi šivi. Žogice se ločijo med seboj po različnem dizajnu - vzorcih.Plačajte le 13,90 € namesto 39,90 € za 2x set igre Crossboccia in naj se zabava v krogu družine ali prijateljev začne!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.

A20XE ELEKTRIčNO KOLO ADO
-8%
OMEJENA KOLIČINA

A20XE ELEKTRIčNO KOLO ADO

1.199,99€ 1.099,99€ Odpri
AIR BLACK BIRD EL. SKIRO
-29%
OMEJENA KOLIČINA

AIR BLACK BIRD EL. SKIRO

539,99€ 379,99€ Odpri
A26S XE žENSKO EL. KOLO A DECE OASIS...
-5%
OMEJENA KOLIČINA
Šah BUDDY 33x33 cm
OMEJENA KOLIČINA
DJI MINI 3 PRO DRON DJI
-10%
OMEJENA KOLIČINA

DJI MINI 3 PRO DRON DJI

849,99€ 759,00€ Odpri