Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

DOMŽALE: 54% popusta na neinvaziven in neboleč preventivni pregled ožilja z računalniško vodenim arteriografom - v desetih minutah boš izvedel ali je tvoje ožilje zdravo oz. nagnjeno k boleznim, Via Media

DOMŽALE: 54% popusta na neinvaziven in neboleč preventivni pregled ožilja z računalniško vodenim arteriografom - v desetih minutah boš izvedel ali je tvoje ožilje zdravo oz. nagnjeno k boleznim, Via Media

55%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Via Media
Pregled ožilja - Arteriografija

Arteriografija je pregled ožilja z računalniško vodenim arterigrafom. Z desetminutno objektivno, nebolečo, enostavno preiskavo, podobno meritvi krvnega tlaka, dobimo informacije o tem, ali je naše ožilje zdravo, oziroma nagnjeno k boleznim.

Med 10 miljoni prebivalcev letno umre 70 000 zaradi kardiovaskularnih obolenj. Na svetu umre vsakih 8 minut 1 človek. Glede na to, da imamo novo preventivno metodo, lahko pripomoremo k znižanju smrtnosti.

Pregled ožilja z računalniško vodenim arterigrafom nudi možnost pravočasnega odkrivanja bolzenskega stanja ožilja že v mladih letih. Če imamo realno sliko ožilja in upoštevamo navodila za zdrav način življenja ter zdravljenje, lahko pripomoremo k temu, da preprečimo nepotrebni infarkt.

Vsak izmed nas se kdaj vpraša, če tudi pri njem obstaja nevarnost infarkta, sploh če je kdo od staršev, sorodnikov, prijateljev ali znancev nenadno umrl zaradi kapi. V preteklosti ni bilo objektivne metode za pravočasno odkrivanje kardiovaskularnih obolenj.

KOMU JO PRIPOROČAJO?
Vsem zdravim ljudem med 30. In 70. letom. Priporočajo jo tudi mlajšim, ki imajo v družini koga s povišanim krvnim tlakom, sladkorno boleznijo oz. če je kdo od svojcev utrpel možgansko kap ali srčni infarkt. Primerna pa je seveda tudi za bolnike z namenom, da se prepričajo o učinku terapije, ki jo jemljejo.

Plačajte le 29,90 € namesto 65,00 € za pregled ožilja z računalniško vodenim arteriografom in v desetih minutah boš izvedel ali je tvoje ožilje zdravo oz. nagnjeno k boleznim!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.