Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Flosarska pojedina za 2 osebi, Ljubno ob Savinji, Slovenija - 25,90 EUR - Flosarska pojedina., Naravni zrezek s pehtranom v družbi s savinjskimi žlinkrofi in krompirjem.ali

Flosarska pojedina za 2 osebi, Ljubno ob Savinji, Slovenija - 25,90 EUR - Flosarska pojedina., Naravni zrezek s pehtranom v družbi s savinjskimi žlinkrofi in krompirjem.ali

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


V Gostišču Pevc na Ljubnem ob Savinji, ki nepretrgoma deluje že več kot50 let, se prepleta kulinarično nasledstvo 3. generacij domačih kuharic,gostoljubnost osebja in prijeten domač ambient. Poleg običajne gostinskeponudbe (malice, kosila, jedi po naročilu…) pri Pevcu še posebej teknejo domače kulinarične specialitete (krača,žlinkrofi, štruklji, koline, čemažev namaz),med katerimi najdete tudi tipične zgornjesavinjske jedi, kot je Savinjskiželodec, šinik, firoš, smukoci,… v času praznikov pa tudi ajdnek. Trudijo se,da je na krožniku kar največ domačih in naravnih sestavin, naravnost iz njihovega vrta.

Izjemna lokacija gostišča privablja iskalce prenočišč, ponujajo seštevilne možnosti krajših in daljših izletov po bližnji in daljni okolici. Navoljo so različne vrste sob, tako privat sobe, katerih gostje se največkratodločijo za ponudba penziona (nočitev, zajtrk, večerja), kot tudi hostel sobe,ki so cenovno ugodnejše.
Tradicija gostoljubnosti ter kulinarične dobrote podeželja gostomzagotavljajo prijeten obisk. Obiščite Gostišče Pevc na Ljubnem ob Savinji, domusplavarjev oziroma flosarjev!

Tokrat vam ponujamo 2 menija domače pojedine, med katerima lahko izbirate po lastnih željah.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.