Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Spoznavni potop scuba diving, Portorož - Portorose, Slovenija - 29,40 EUR - Kreativni spoznavni potop (trajanje 4h)., Panoramska vožnja s čolnom do mesta potopa.

Spoznavni potop scuba diving, Portorož - Portorose, Slovenija - 29,40 EUR - Kreativni spoznavni potop (trajanje 4h)., Panoramska vožnja s čolnom do mesta potopa.

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Čeprav ljudje nismo podvodna bitja, lahko z malo vaje začnemo hitro uživati v čudesih podvodnega sveta. V kolikor iščete pravi način kako kar najbolje poskusiti potapljati se s potapljaško opremo, potem ne iščite več, kajti enostavneje ne gre. Z Nemo Divers ekipo potapljanje postane prava pustolovščina. Poleg tega je lahko spoznavni potop tudi izvrstno darilo za vašega prijatelja, ki obožuje adrenalin.

Potapljaški center Nemo Divers se nahaja v portoroškem Bernardinu, spoznavne potope pa izvajajo na lokacijah, kot so Greben pod piransko cerkvijo oz. Fieso. Privočite si nova znanja in raziskujte obzorja morske globine s »Potapljaškim centrom z nasmehom«. Da pa bo nasmeh zares velik, bodo poskrbeli še članski popusti, ki jih boste dobili, v kolikor boste kupili Kahani kupon in tako postali član Nemo Divers potapljaškega centra.

Kreatici spoznavni potop PADI Discover Scuba Diving traja približno 4 ure, sestavljen pa je iz osnovne teorije, potopa v nizki vodi ter pravega potopa do 10 metrov globine. V kratkem teoretičnem delu vas bodo seznanili z osnovno potapljaško opremo, nato se boste s čolnom podali na potop, z panoramsko vožnja, pri kateri si boste ogledali lepote slovenske obale iz morja. Na lokaciji potopa, boste spoznali osnove potopa v plitki vodi in kmalu zatem boste že pripravljeni na potop v odprtih vodah prostranega morja. Ekipa Nemo Divers vas bo tako na hiter in preprost način vpeljala v raziskovanje podvodnega sveta. Vse, kar potrebujete vi, so kopalke in brisača, za vse ostalo bo poskrbela Ekipa Nemo Divers.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.