Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

60-minutna nega NOHTOV IN ROK z BIO-EKOLOŠKIMI izdelki + REFLEKSNA STROJNA MASAŽA dlani, prstov in sklepov rok za razstrupitev telesa in boljše počutje

60-minutna nega NOHTOV IN ROK z BIO-EKOLOŠKIMI izdelki + REFLEKSNA STROJNA MASAŽA dlani, prstov in sklepov rok za razstrupitev telesa in boljše počutje

60%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Tudi vaši nohti potrebujejo ustrezno nego in zaščito, da se ne plastijo ter ostanejo čvrsti in prožni. Povrnite svojim nohtom in koži profesionalno nego in jim povrnite sijaj in lepoto!
S spoštovanjem do vaših želja in potreb vam bo nohtna stilistka s strokovnimi nasveti nudila storitve s priznano kvalitetno kozmetiko!
Vsako stranko obravnavajo individualno in ji svetujemo glede na njene želje, stanje rok in nohtov. Pri negi uporabljajo ekološke BIO izdelke.
Čeprav še enotni standardi za certificiranje naravne kozmetike ne obstajajo, pa je pogoj certifikatov nadzorovana ekološka pridelava surovin, ki so bistven sestavni del izdelka, ter da ne vsebujejo surovine, ki niso dovoljena. Nadaljnji kriteriji so uporaba živalskih in mineralnih surovin ter proces proizvodnje in konzerviranja samega izdelka.
REFLEXNA MASAŽA
Refleksna strojna masaža povzroča globoko sproščanje organizma, odpravlja živčno in mišično napetost, zagotavlja trdnejši spanec, razstruplja telo, izboljšuje prekrvavitev telesa in zvišuje naravno odpornost.
Je zdravilska metoda, s katero aktiviramo zdravilne moči telesa. Je odlična preventivna ali pa kurativna metoda. Refleksoterapija ne zdravi samo oboleli del, ampak tudi vzroke za nastanek bolezni.
S ciljnim pritiskanjem na refleksne cone se sproži čiščenje strupov - toksinov iz organov in iz telesa. Ti se nalagajo pod kožo v obliki kalcijevih kristalov ali kristalov sečne kisline.
Po masaži se izločijo z urinom, blatom in potjo, zato je pomembno, da zaužijemo dovolj tekočine. Cilj terapije je izločiti toksine iz telesa in vse organe spet povezati v uglašeno celoto, ter odpraviti energetske blokade.
Aparat z zračnim pritiskom masira in pritiska na akupunkturne točke z nežnim ritmom ter pomaga razbremeniti napete mišice rok in prstov. Poleg refleksne masaže aparat oddaja tudi infrardeče žarke, ki zdravijo in odpravljajo bolečine v mišicah.
Aparat oddaja elektromagnetno sevanje (kot ostali električni aparati), zato njegovo uporabo preventivno odsvetujemo ljudem, ki imajo zdravstvene težave zaradi elektromagnetnega sevanja.
Za lepe in čvrste nohte, ter gladko kožo vam nudimo:Refleksno strojno masaža dlani, prstov in sklepov rok, kjer se z zračnim pritiskom masira in pritiska na akupunkturne točke in z infrardečimi žarki odpravlja bolečine (10 minut vsaka roka)Oblikovanje in urejanje naravnih nohtovOdstranitev odvečne obnohtne kožice (z gelom in mehansko) in njeno urejanjeNanos podlaka Silcare(R) (za čvrstost in prožnost nohtov)Barvno ali francosko lakiranje naravnih nohtov s kakovostnim barvnim lakom Silcare(R) (več kot 100 barvnih, magnetnih in 3D peščenih lakov)BIO zaščitni nadlak (za čvrstost nohtov in sijaj)BIO nahranitev nohtne posteljice z BIO ekološkim oljem Silcare(R), bogatim z vitamini in nenasičenimi maščobnimi kislinamiBIO nega kože rok s hranljivo BIO EKO kremo z bogatimi sestavinami in dragocenim bio-oljem jojobe, bio-aloe vero in vitaminom E
Lepe in negovane roke s čudovito oblikovanimi in sijočimi nohti so atribut vsake ženske. Naše roke so pravo ogledalo naših navad in življenjskega stila, saj so vedno na očeh.
Poleg lepih, zdravih in sijočih nohtov bo tudi koža vaših rok žametno mehka, gladka in dišeča.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.