Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Paket 16-ih MAGIČNIH NAVIJALK HairWavZ za zapeljive KODRE na KRATKIH ali DOLGIH LASEH

Paket 16-ih MAGIČNIH NAVIJALK HairWavZ za zapeljive KODRE na KRATKIH ali DOLGIH LASEH

61%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>Do popolnih kodrov enostavno in hitro, brez napora, toplotne obdelave in uničevanja las!
Lepi in bujni lasje niso več oddaljena iluzija, temveč bodo kmalu postala vaša resničnost, saj imamo za vas neverjetni pripomoček magične navijalke HairWavZ, s katerim boste hitro in enostavno dosegli čudovito frizuro!
Zelo enostavno in hitro boste ustvarile zapeljive kodre, na kratkih, srednjih ali dolgih laseh. Rezultat pa bo ravno tak, kot da bi prišli iz frizerskega salona. Uporaba navijalk je enostavna, lase le navijate znotraj spirale, počakate nekaj časa (lahko tudi spite z njimi), spirale nato odstranite iz las in že imate čudovito skodrane lase! Enostavno in brez uničevanja lasnih konic, saj ne potrebujete toplotne obdelave las. C-forma je izredni in novi lasni stilni pripomoček, kjer lase navijate znotraj spirale.
Navijalke so mehke, zato lahko brezskrbno tudi spite z njimi. Presenečene boste nad dosežnim učinkom in krasnimi kodri, ki vam jih bodo vsi zavidali. Magične navijalke so inovativni stilski pripomoček, s katerim boste enostavno ustvarile zapeljive kodre, na vsaki dolžini las.
Imejte modno in "trendi" frizuro vsak dan
 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.