Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Salon Awell: Na dopust brez ličil! Trajno lakiranje in trajna maskara vse do -53%!

Salon Awell: Na dopust brez ličil! Trajno lakiranje in trajna maskara vse do -53%!

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Končno ste lahko na plaži brez skrbi, da se vam bo razmazala maskara ali odkrušil lak na nohtih. V Awellu bodo poskrbeli za obstojno privihane in obarvne trepalnice ter trajno nalakirane nohte, tokrat vse do 53% ugodneje!



Kaj ponudba vključuje?
Ponudba 1:
Permanentno lakiranje nohtov z Gelish laki in premium nega rok -53%!Geslish lakiranje terpremium nega rok z masažo in masko rok.Obstojnost do 3 tedne.Le 23 €, namesto 49 €!Ponudba 2:
Trajna maskara z oblikovanjem in barvanjem obrvi -50%!Oblikovanje, barvanje obrvi in trepalnic ter trajno privihanje trepalnic.Obstojnost do 6 tednov.Le 24 €, namesto 48 €!Ponudba 3:
PAKET: Gelish lakiranje + trajna maskara z barvanjem -52%!Geslish lakiranje ter premium nega rok z masažo in masko rok.Oblikovanje, barvanje obrvi in trepalnic ter trajno privihanje trepalnic.Le 47 €, namesto 97 €!Opis ponudbe
Tokrat lahko greste na dopust brez ličil in nepotrebnih skrbi, da se vam bo razmazala maskara ali odkrušil lak na nohtih. V Awell so posebaj za vas pripravili odlične kozmetične tretmaje, ki vam bodo prihranili jutranje urice pred ogledalom.
Gelish lakiranje nohtov in premium nega rok Permanentno lakiranje nohtov z laki Gelish ne poškoduje nohtne površine, a je kljub temu obstojen kar 3 tedne. Vaše roke bodo deležne tudi pilinga ter masaže po filozofiji Alterskin nege za kar najbolj negovan in urejen izgled. Trajna maskara in barvanje obrvi Trajno namazane in privihane trepalnice ter lepo oblikovane in pobarvane obrvi so popolna rešitev za na morje, kjer boste tudi na plaži in v vodi vedno lepe. Zjutraj in zvečer pa si namesto ure pred ogledalom vzamite raje uro za sprostitev ob zvoku morskih valov in sončnem zahodu.
Tretmaja vam bosta v salonu vzela le uro in pol časa, zato pa boste lahko naslednjih 6 tednov brezskrbno uživali na morju.
Plačajte le 4,50 € (gelish lakiranje in premium nega rok) ali 4,80€ (trajna maskara in oblikovanje obrvi) ali 9,40 € (paket: gelish lakiranje in premium nega rok + trajna maskara in oblikovanje obrvi) in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto preostali znesek pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Obvezna predhodna rezervacija pri ponudniku na 040 464 969 ali info@awell.si.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Ponudba velja za 1 osebo.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do vključno 30.9.2014.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom: 18,40 € za gelish lakiranje in premium nega rok, 19,20 € za trajno maskaro in oblikovanje obrvi ali 37,60 € za paket: gelish lakiranje in premium nega rok + trajna maskara in oblikovanje obrvi.Aktivirano potrdilo najdete v zavihku Moj profil.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Kozmetični studio Awell Kontaktni podatki: 040 464 969 ali info@awell.si Lokacija ponudnika: Cesta na Brdo 45, Ljubljana


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.