Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

SLOVENIJA - ZREČE: 54% popusta na 3-dnevni oddih, 2x nočitev za 2 do 4 osebe v apartmaju+ 1x zajtrk za 4 osebe. Preživite oddih na deželi, ob domači hrani in domačem okolju v osrčju Zreč; Turistična kmetija Pačnik

SLOVENIJA - ZREČE: 54% popusta na 3-dnevni oddih, 2x nočitev za 2 do 4 osebe v apartmaju+ 1x zajtrk za 4 osebe. Preživite oddih na deželi, ob domači hrani in domačem okolju v osrčju Zreč; Turistična kmetija Pačnik

55%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Turistična kmetija Pačnik


Nahajajo se na severovzhodnem delu Slovenije ob vzpono na tako imenovano Zreško Pohorje. Rogla je namreč zahodni del pohorskega hribovja. Najbližji izvoz iz slovenske avtoceste A1 Ljubljana - Maribor je izvoz Slovenske Konjice, kateri je tudi označen za smer Zreče - Rogla. Nakar vas pelje regionalna cesta skozi Slovenske Konjice proti Zrečam.

Sredi zelenega Pohorja, na nadmorski višini 1000 m v vasi Resnik se nahaja turistična kmetija Pačnik. Gostom so na voljo med glavno sezono pozimi od božica prek novoletnih praznikov in zimskih počitnic ter v letnem času od julija do septembra in tudi izven sezone.

Turistična kmetija Pačnik vam poleg sodobno opremljenih apartmajev (TV, internet, sef) in sob (tri in štiri posteljne) v kategoriji 3 jabolk nudi možnost polpenziona ali nočitvije z zajtrkom.
Po napornem dnevu vam bodo na Pačnikovi kmetiji postregli z okusno hrano kot so razne vrste kruha, domače koline, hrano po receptih babic in še kaj za presenečenje.

Kot turistična točka ima kmetija odlično lego. Za goste imajo urejeno parkirišče, sprehajalni park, prostore za piknike, večerne zabavne igre, otroško igrišče in ostala rekreacija in zabava v bližnji okolici.

Njihova ponudba temelji na oddaji apartmajev oz. celotnih stanovanj ali nudijo posamezne pol penzione oz. nočitve z zajtrkom. Ne izključujejo pa možnosti njihove prehrane tudi gostom iz apartmajev. Po predhodni najavi imajo možnost sprejema skupin do 40 ljudi (birme, obhajila, obletnice,...)

Kot najbolj poznana destinacija izstopa Rogla (1517 m) s svojim bogatim zaledjem gozdov in naravnih znamenitosti (visokogorski slapovi, pragozd, Lovrenška jezera, Črno jezero...)

Pohorje in Rogla sta raj za ljubitelje pohodništva, gorskega kolesarjenja, smučanja in teka na smučeh ter adrenalinskega sankanja.

V poletnem letnem času imajo gostje možnost nabiranja raznih gozdnih sadežev in zdravilnih zelišč.

V 13 km oddaljenih Termah Zreče so gostom na voljo zunanji in notranji bazeni, savne in različne masaže.

Bližnja okolica pa ponuja še malce zahtevnejšim gostom tudi druge aktivnosti, katere so videt na samem seznamu.

Plačajte le 69,90 € namesto 152,00 € za 3-dnevni oddih v naravi, s sprehodi ali drugimi aktivnostmi v družbi svojih najdražjih.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.