Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Obiščite Hotel ZOO**** - -Živalim prijazen- hotel v Osijeku! Uživajte z 50% Popustom, 2 noči, z zajtrkom in večerjo dobrodošlice!

Obiščite Hotel ZOO**** - -Živalim prijazen- hotel v Osijeku! Uživajte z 50% Popustom, 2 noči, z zajtrkom in večerjo dobrodošlice!

51%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Prav poseben hotel, z čudovito notranjostjo in pozitivno energijo! Hotel Zoo ****, se nahaja na levem bregu reke Drave, s prekrasnim pogledom, ki je prava "oaza miru", čaka na vas!Ponudba vključuje 3 dni, 2 noči, za 2 osebe, z zajtrkom + 1 večerjo!Hotel se nahaja v bližini steze za nordijsko hojo. Pot je dolga 1270 m v eno smer (od visečega mosta, do Hotela Zoo), pokrita z umetno travo in se nahaja stran od izpušnih plinov in tako je bil izbran kot idealen kraj za rekreacijo na prostem v naravi.Celotna notranjost hotela se vijejo teme prog (vzorci leopardov ali žirafe), zato, da bo vaše bivanje še bolj zanimivo in prijetno.Hotel Zoo, je tudi eden redkih, ki je svoja vrata odprl, tudi hišnim ljubljenčkom.Hotel Zoo **** je poseben prostor za vse obiskovalce! Je tudi eden redkih, ki je svoja vrata odprl, tudi hišnim ljubljenčkom. S svojo ponudbo vam bodo omogočili pridih razkošja, za vsak vaš obisk!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.