Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

TERME VIVAT: 53 % popusta na 2 x nočitev z zajtrkom in večerjo za 2 osebi + presenečenje v sobi + kopanje v bazenskem kompleksu in uporaba fitnesa + masaža z medom in sprostitev na vodni postelji + 3 x Darilni bon; Depandansa Vivat****

TERME VIVAT: 53 % popusta na 2 x nočitev z zajtrkom in večerjo za 2 osebi + presenečenje v sobi + kopanje v bazenskem kompleksu in uporaba fitnesa + masaža z medom in sprostitev na vodni postelji + 3 x Darilni bon; Depandansa Vivat****

54%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Terme Vivat
Sončni park Moravske Toplice

Podjetje Počitek – užitek d.o.o. obstaja že od leta 1998, svoj pravi razcvet pa je podjetje doživelo z letom 2005, ko je dobilo novo lastništvo. V letu 2005 so se pričele izvajati obsežne investicije v turistično infrastrukturo in s tem v oblikovanje novih term z namenom, da le-te postanejo pomemben ponudnik turističnih storitev v tem delu Evrope. V prvi fazi investicije se je temeljito prenovil hotel Vivat in se je zgradila velika, večnamenska restavracija. V drugi fazi investicije se je pričela izgradnja apartmajskega naselja Sončni park Vivat, bazenskega kompleksa z zunanjimi in notranjimi vodnimi površinami, svetom savn ter sodobnim wellness centrom. Projekt izgradnje bazenskega kompleksa je delno sofinanciralo Ministrstvo za gospodarstvo preko Strukturnih skladov. Predmet druge faze investicije je bila tud izgradnja lastne geotermalne vrtine.
Z dokončanjem navedenih investicij (avgust 2006) so nove terme, Terme Vivat, odprle svoja vrata.

Poslanstvo Term Vivat temelji na treh temeljih:
  • Zadovoljen gost,
  • zadovoljni zaposleni,
  • kapital

Zadovoljstvo naših gostov je za nas najpomembnejši dejavnik. Za doseganje zadovoljstva gostov pa je potrebno imeti kvalitetno infrastrukturo in storitve ter strokovno, kompetentno in motivirano osebje, kar je v turizmu ključnega pomena. Zaradi tega se tudi trudimo zagotavljati prijazno in stimulativno delovno okolje za naše sodelavce, da bodo le-ti pri svojem delu uspešni in zadovoljni.

Termalna doživetja

Bazenski kompleks Vivat obsega zunanje in notranje vodne površine. V pokritem delu, ki je preko izplavalnega bazena povezan z zunanjim delom kopališča, se nahaja velik rekreacijski bazen s številnimi vodnimi efekti (masažne klopi, slapovi, ...), dva whirlpoola in otroški bazenček, v zunanjem delu pa lahko zaplavate v olimpijskem bazenu (obratuje sezonsko), ali pa se potopite v objem zdravilne "črne" termalne vode.

Vsi bazeni so polnjeni s termalno vodo. Na strehi bazenskega kompleksa je za ljubitelje sončenja brez oblek na voljo nudistična terasa z lastnim jacuzzijem, ki poleg prijetnega doživetja ponuja čudovit razgled na razgibano goričko pokrajino.

Bazeni

Bazenski kompleks Vivat ponuja vodne užitke v zaprtih in odprtih bazenih. V Termah Vivat se veliko pozornosti posveča pripravi vode v naših bazenih, ki tako ni agresivna in ne pušča pekočega občutka v očeh. Skozi zagotavljanje čistoče na vsakem koraku se boste pri nas dobesedno počutili kot doma.

BazenTemperatura
  • Otroški bazen 33 - 35 °C
  • Bazen s črno termalno vodo 38 - 39 °C
  • FKK terasa 33 - 35 °C
  • Olimpijski bazen 25 - 27 °C
  • Whirlpooli 36 - 37 °C
  • Notranji + povezava z zunanjim 33 - 35 °C

Depandansa / Apartma Vivat

V depandansi Vivat si lahko vaš oddih popolnoma prilagodite po svoji meri. Depandansa je od hotela Vivat oddaljena približno 50 m. Vse sobe so klimatizirane in imajo svojo teraso. Hišni ljubljenčki so dobrodošli (proti doplačilu).
Na voljo so trije tipi sob, Standard (30 m2), Family (45 - 60 m2) in Royal (70 - 100 m2). Depandansa vivat je tudi prilagojena osebam s slušno okvaro.

Plačajte le 189,00 € namesto 406,00 € za vrhunsko razvajanje in popolno sporstitev v Termah Vivat - Sončni park Moravske Toplice.



Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.