Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

SLOVENIJA - LJUTOMER: 50% popusta na 2 x nočitev z zajtrkom za 2 osebi v udobnem šotoru + postlejnina + brisače + večerno kopanje z napitkom v Termah Banovci + celodnevni najem koles in steklenica prleškega vina; Penzion in...

SLOVENIJA - LJUTOMER: 50% popusta na 2 x nočitev z zajtrkom za 2 osebi v udobnem šotoru + postlejnina + brisače + večerno kopanje z napitkom v Termah Banovci + celodnevni najem koles in steklenica prleškega vina; Penzion in...

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Penzion in šotorišče Silva

Penzion in šotorišče Silva se nahaja v osrčju Prlekije, od Bioterm Mala Nedelja in term Banovc oddaljeni slabih 9 km, nekaj manj od vinorodnega turističnega Jeruzalema. Le 3 km je oddaljeno Gajševsko jezero, kjer najdejo svoj mir ribiči, v vetrovnem vremenu pa tam uživajo surfarji. Mimo nas peljejo pohodne poti, kolesarske poti, trgovina je stran le slabih 5 minut hoje.

Gostom nudijo:

  • Brezplačen prevoz do Term Banovci in Bioterm ob bivanju najmanj 6 dni
  • Popust za kopanje v Biotermah Mala Nedelja (15%) in v termah Banovci (10%).
  • Možnost koriščenja koles
  • Domača marmelada, sokovi, suho sadje...
  • V bližini lahko najdete dobre gostilne in degustacije vin

Svet med Muro in Dravo je izjemno bogat z naravno dediščino. Obe reki nudita življenjski prostor številnim ogroženim živalskim in rastlinskim vrstam. Domačini si ob krajinskem parku Jeruzalem in krajinskem parku Radgonsko – kapelske gorice prizadevajo za ustanovitev regijskega parka Mura in krajinskega parka Središče ob Dravi.

Terme Banovci

Banovci imajo odlično termalno vodo, ki je priznana kot naravno zdravilno sredstvo in se uporablja pri zdravljenju poškodb in stanjih po operacijah na okostju, sklepih in mišičju. Banovci imajo skupno kar 1.920 m2 vodnih površin, od tega 216 m2 s termalno vodo v zaprtem bazenu in odlično termalno vodo, ki je priznana kot naravno zdravilno sredstvo in se uporablja pri zdravljenju poškodb in stanjih po operacijah na okostju, sklepih in mišičju. Tukaj obratuje specialistična ordinacija za ortopedijo, travmatologijo in športno medicino.

Terme Banovci so že desetletja znan balneološki center, tako domačinom, kot tudi v Sloveniji in vedno več v tujini. Redko katero zdravilišče lahko ponudi svojim uporabnikom, turistom ali pacientom, takšne možnosti kot Terme Banovci. V Banovcih nam je narava podarila celo dve vrsti termomineralne vode iz različnih vrtin, ki se razlikujeta po temperaturi in sestavi in s tem tudi po različnih efektih. En vodni vir je bolj bogat z parafinskimi snovmi, drugi pa z CO2, ki je poleg bogate saturacije z minerali, osnova za zdravilni pristop pri različnih boleznih.

Plačajte le 47,50 € namesto 95,00 € in si privoščite 3 dnevni športni oddih v dvoje v prelepem in zanimivem Prekmurju.



Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.