Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

50% popusta - ZDRAVJE JE NAJVEČJE BOGASTVO (oseb: 1) v vrednosti 15€, le za 8€

50% popusta - ZDRAVJE JE NAJVEČJE BOGASTVO (oseb: 1) v vrednosti 15€, le za 8€

94%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Kopanje v Rimskih termah v bazenu Medecinskega centra Valetuda.
Za razgibano jutro - vaje v Re-Ha bazenu pod strokovnim vodstvom fizioterapevta (pon-pet ob 8.00...


Mir in tišina naravnega klimatskega zdravilišča, enkratna in unikatna sestava akrotermalne vode, ki je uvrstila Rimske terme med eno najbolj zdravilnih mest na slovenskem območju, ter pestra ponudba storitev s poudarkom na blagodejnih učinkih narave so razlogi, ki ustvarjajo enkratne pogoje za sprostitev in vas vabijo k oddihu.

V želji, da v vas prebudijo harmonijo in doživetje popolnosti, vam ponujajo svet, odmaknjen od realnosti.

Medicinski center Valetuda je eden najmodernejših medicinsko-rehabilitacijskih centrov v Sloveniji. Nahaja se v III. etaži Rimskega dvora in je poimenovan po rimski boginji zdravja in dobrega počutja Valetudi. Tam se izvaja zdraviliško zdravljenje po prebolelih boleznih in poškodbah, različni programi fizioterapije ter vrhunske storitve za izboljšanje in krepitev zdravja. Posebej ponosni so na enega največjih rehabilitacijskih bazenov v Srednji Evropi.

V centru se nahajajo še Hubbardova kad za terapevtske vaje v vodi in podvodno masažo predvsem za gibalno ovirane ljudi, dve masažni kadi za hidroterapijo, štirje prostori za termoterapijo z oblogami fanga in parafina, dva prostora za elektroterapijo, prostor za magnetoterapijo, masažni prostori, telovadnica, prostor za individualno fizioterapijo in razgibavanje s pripomočki.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.