Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

JET SKI: FLYBOARD - nepozabno adrenalinsko doživetje v Zrčah na otoku Pag -52%

JET SKI: FLYBOARD - nepozabno adrenalinsko doživetje v Zrčah na otoku Pag -52%

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

FLYBOARD je nepozabna adrenalinska vodena atrakcija, s katerim lahko delate nore akrobacije nad in v vodi, le 31 €, namesto 64,70 €! Preskakujte v vodi kot delfini in letite kot ptice!



Kaj ponudba vključuje?
1x vožnja s FlyBoard-om (20 min), z inštruktorjem.Ponudba velja za 1 osebo.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do vključno 15.9.2014.Opis ponudbe
Če sodite med tiste, ki vas navdušujejo skoki s padalom, letenje s "krilato opremo" in vodni športi, potem vas bo Flyboard popolnoma navdušil.
Flyboard je novost v vodnem športu. Gre za napravo, ki si jo obujemo na nogo, ter privežemo dodatne cevke na roke. Izpod nog in cevk pri rokah ven brizga curek vode, kar omogoča, da se letimo več metrov nad gladino. Tako lahko izvajamo različne trike, zavoje, se potopimo v vodo in pridemo ven iz nje.
Plačajte le 6 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. FLYBOARD - nepozabno adrenalinsko doživetje, vas bo stal le 31 €, namesto 64,70 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 6 €, preostalih 25 € pa plačate direktno pri ponudniku.

Opombe
Predhodna rezervacija pri ponudniku ni potrebna.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Otok Pag - Zrće (pri baru Kalypso).Ponudba velja za 1 osebo.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do vključno 15.9.2014.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Preostali znesek 25 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Aktivirano potrdilo najdete v zavihku Moj profil.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Jet Ski Klub Kornati Kontaktni podatki: +385 (0)95 1994455 Lokacija ponudnika: Otok Pag - Zrće (pri baru Kalypso)


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.