Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

KAMP KASTANIJA, Novigrad, Hrvaška - 999 EUR - 7x nočitev za 4-6 ali 6-8 oseb, Končno čiščenje

KAMP KASTANIJA, Novigrad, Hrvaška - 999 EUR - 7x nočitev za 4-6 ali 6-8 oseb, Končno čiščenje

87%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Si želite preživeti počitnice pod borovci, v družbi družine in prijateljev na čudoviti lokaciji, samo nekaj metrov od plaže? Potem je Kamp Kastanija pravi naslov za vas! Od Novigrada, Vrsarja in Poreča  je oddaljen le nekaj kilometrov, tako, da lahko ponovno raziščete vse skrite kotičke teh romantičnih istrskih mestec. Kamp je obkrožen s čudovitimi borovci, katerih vonj že tako dobro poznate, plažami, na katerih se boste lahko dodobra naužili sonca, morja in svežega morskega zraka in vso infrastrukturo, ki vam bo omogočila brezskrbni oddih. Predstavljajte si oddih v popolnoma novih mobilnih hišicah, kjer se lahko sprostite ob bazenu in druženju z vašimi najbližjimi. Vzemite si čas zase in se prepustite brezskrbnemu uživanju, medtem, ko se vaši otroci igrajo s sovrstniki v enem izmed bazenov, ki so del kampa.

Zaradi številnih možnih aktivnostih je primeren tudi za tiste, ki želijo biti na počitnicah aktivni. Za tiste, ki bi radi svoje počitnice izkoristili za sprostitev, bo plaža v senci prava za vas.

Kamp nudi trgovino, restavracijo in bar na plaži, uporabljate lahko igrišče za košarko ali mize za namizni tenis, na obali je možno najeti pedaline. Na območju kampa je omogočen dostop do brezžičnega interneta.

Kamp Kastanija nudi najem mobilnihhišic dveh tipov: Tip A (16x) MH Oliva : 24 m2, kapaciteta 4+2 osebi – dve ločeni spalni sobi, dnevniprostor, kopalnica, kuhinja, klima, SAT TV, terasa.
Tip B (8x) MH Lavanda: 32 m2, kapaciteta 6+2osebi – tri ločene spalne sobe, dve kopalnici, kuhinja, dnevni prostor,klima, SAT TV, terasa.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.