Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

APARTMAJI VIVAT, Moravske Toplice, Slovenija - 109 EUR - 2x nočitev 2 osebi (+ 1 otrok do 12. leta brezplačno), Neomejeno kopanje v bazenskem kompleksu za 2 osebi

APARTMAJI VIVAT, Moravske Toplice, Slovenija - 109 EUR - 2x nočitev 2 osebi (+ 1 otrok do 12. leta brezplačno), Neomejeno kopanje v bazenskem kompleksu za 2 osebi

93%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Zagotovo se že dolgo veselite zasluženega oddiha, kajne? Si predstavljate popolno umirjenost, sproščenost in uživanje v vodi? Vaše težave in skrbi bodo hitro odplavale stran, vi pa se boste počutili kot prerojeni! Obenem pa si boste ustvarili spomine, ki bodo trajali za zmeraj.

Terme Vivat se nahajajo v idilični prekmurski vasici Moravske Toplice, ki se ponaša z najdaljšo tradicijo termalnega turizma v Sloveniji in kvalitetno turistično ponudbo. Terme Vivat so locirane na mirnem obrobju Moravskih Toplic, v objemu neokrnje narave, ki je kot nalašč za sproščujoč in prijeten oddih. Predajanje toplim objemom termalne vode, potepanje po številnih gričih, kolesarjenje po označenih kolesarskih poteh, poskušanje izvrstnih lokalnih vin ter doživetje edinstvenosti prekmurske kulinarike in prijaznost tu živečih ljudi, vam bo pustilo nepozaben pečat.

Bazenski kompleks Vivat obsega zunanje in notranje vodne površine. V pokritem delu, ki je preko izplavalnega bazena povezan z zunanjim delom kopališča, se nahaja velik rekreacijski bazen s številnimi vodnimi efekti (masažne klopi, slapovi, ...), dva whirlpoola in otroški bazenček, v zunanjem delu pa lahko zaplavate v olimpijskem bazenu (obratuje sezonsko), ali pa se potopite v objem zdravilne "črne" termalne vode. Vsi bazeni so polnjeni s termalno vodo. Na strehi bazenskega kompleksa je za ljubitelje sončenja brez oblek na voljo nudistična terasa z lastnim jacuzzijem, ki poleg prijetnega doživetja ponuja čudovit razgled na razgibano goričko pokrajino.

Terme Vivat so med drugim znane po izvrstni hrani. Vrhunski kuharski mojstri vsakodnevno pripravljajo razne specialitete,od domačih,prekmurskih in hišnih specialitet,pa vse do mednarodnih jedi,ki jih lahko okusite v hotelski restavraciji.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.