Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Mlečna keratinska nega las, Ljubljana, Slovenija - 31,00 EUR - Mlečna keratinska nega s fen frizuro., Mlečna keratinska nega in obnova las, ki temelji na naravnih sestavinah.

Mlečna keratinska nega las, Ljubljana, Slovenija - 31,00 EUR - Mlečna keratinska nega s fen frizuro., Mlečna keratinska nega in obnova las, ki temelji na naravnih sestavinah.

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hit nega letošnjega poletja - mlečna keratinska nega. Ste jo že preizkusile? Popravi še tako skrepane, suhe lase. Obstanek v lasu 2 meseca, pa še božansko diši!

Lepi, zdravi in sijoči lasje so želja vsake ženske. Večina od nas se spopada z vsaj eno težavo, kot so poškodovani lasje, suhi, skrepani, tanki, pokanje in cepljenje konic, nevoljni lasje, lasje brez sijaja… Brazilski keratin je prva najhitrejša in najefektivnejša nega za poškodovane lase. Uporabljajo povsem naravni keratin, kateri ne vsebuje formaldehida, kemikalij, kislin, amoniaka in glikolata.

Keratin je protein, ki vsebuje 12 aminokislin, ki so sestavni del las. Glavna sestavina lasu sta tako 90%  keratin, 10% je vode. Ker so lasje izpostavljeni številnim različnim vplivom kot so barvanje, razbarvanje, prameni, fenanje, likanje, kodranje, uporaba agresivnih šamponov, sonce, morje… naši lasje izgubljajo keratin in vodo. Z izgubo keratina lasje postanejo suhi, se lomijo in cepijo ter izgubijo sijaj. S tem postopkom v lase z posebnim ultrasonikom vnašajo keratin in vodo, ki sta glavni sestavini lasu. Tako se lasem povrne naravni izgled. Z že samo enim postopkom lahko pridete do lepih, zdravih, sijočih, voljnih las. Brazilski keratin že nekaj let uporabljajo številne svetovne zvezdnice, saj deluje tudi preventivno in lase zaščitijo pred negativnimi zunanjimi vplivi. Zelo priporočljivo je opraviti postopek po poletju. Po negi z brazilskim keratinom ne potrebujete nikakršnih mask, ampul, ali drugih sredstev za zaščito, saj ima nega z brazilskim keratinom namen, da se lasem vrne vse, kar jim primanjkuje. Cilj je, da postanejo ponovno zdravi in negovani. 

Sam postopek traja 2-3 ure. Z že samo enim postopkom boste dobile lase, o katerih ste sanjale že kar nekaj časa. Postopek je priporočljivo ponoviti na 4 mesece, ni pa pogoj. Potrebno je le uporabljati šampon brez sulfatov.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.