Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Kopanje in savnanje za 2, Kranjska Gora, Slovenija - 24,00 EUR - Celodnevno kopanje za 2 osebi v Aqua Larix ALI Wellness Špik., Savnanje za 2 osebi.

Kopanje in savnanje za 2, Kranjska Gora, Slovenija - 24,00 EUR - Celodnevno kopanje za 2 osebi v Aqua Larix ALI Wellness Špik., Savnanje za 2 osebi.

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Opis

V osrčju Alp, stran od skrbi in stresa, se predajte blagodejnim učinkom čiste planinske vode. Naužijte se prekipevajoče energije lepote, miru in spokojnosti narave. Uživajte v raziskovanju oblik sprostitve, ki vam jih nudimo. V Aqua Larixu sprostite telo in dušo in pustite da čista planinska voda odnese vsakodnevne skrbi.

Bazenski kompleks Aqua Larix
Bazenski kompleks ima preko 400 m2 vodnih površin. Zaplavajte v notranjem bazenu z vodo ogreto na 30 stopinj celzija. Kopanje pa si lahko popestrite še z whirpoolom, ki vas bo zagotovo ogrel s 36 stopinjami celzija in sprostil z masažnimi vodnimi efekti.

Svet savn
Na voljo so vam finska (od 80 – 100 stopinj celzija), infra (do 40 stopinj celzija) ter turška (približno 100 % vlaga in okoli 40 stopinj celzija) savna. Ohladite se lahko v ohlajevalnem bazenu ali pod mrzlo prho. V prijetnem prostoru za počitek pa vam je vedno na voljo topel čaj in sveže sadje. Med počitkom lahko svojim nogam privoščite še dodatno pozornost v kopeli z dodatki.

Alpski wellness Špik
Svet vode in savn v prostorih Wellnessa Špik se nahaja v alpskem okolju, le 5 km oddaljen od Kranjske Gore. Svet vode Špik ponuja 250 m2 vodnih površin s sprostitvenim bazenom in masažo pod slapom, whirlpoolom in plavalnim bazenom s protitokom za aktivne plavalce. Pot vaju bo dalje vodila v Svet savn, kjer so na voljo finska, zeliščna in turška savna z različnimi rituali nege telesa. Za ohladitev lahko izbereta ledeno jamo in ohlajevalni bazen ali si privoščita osvežilne napitke v baru, zmasirata v masažnem bazenu in počivata na udobnih ležalnikih.

Trenutke sprostitve ponuja tudi Tatami soba z meditativno glasbo. Ta svet je pravi raj za sproščanje, odpravita se lahko tudi na raziskovanje podeželja in uživata na svežem alpskem zraku in razgledu na pokrajino.

Delovni čas:
  • Aqua Larix: Bazeni: 9:00 - 21:00.
    • Vsak petek in soboto so savne in bazeni odprti do 23:00 (Vstop do 22:00).
  • Svet vode in savn Wellness Špik: Bazeni: 9:00 – 21:00, savne 12:00 – 21:00.
    • Vsak petek in soboto so savne in bazeni odprti do 23:00 (Vstop do 22:00).

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.