Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Zasebno razvajanje v dvoje, Bled, Slovenija - 59,00 EUR - Romantična kopel s cvetovi vrtnic za dva., 2 x 30 minutna masaža telesa z eteričnimi olji rožmarina.

Zasebno razvajanje v dvoje, Bled, Slovenija - 59,00 EUR - Romantična kopel s cvetovi vrtnic za dva., 2 x 30 minutna masaža telesa z eteričnimi olji rožmarina.

93%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Preživite dodaten prostegačasa z nekom, ki ga imate res radi. Še lepše pa je, če peljete svojo izbranko ali izbranca na odlično kopel in masažo za pravo sprostitev.

»Vsaka naša misel, vdih, srčni utrip, vsak občutek, prepričanje in gib pošiljajo po telesu energetske signale, ki vplivajo na celotno naše bitje.« Tej misli sledi Wellness Živa, saj poskrbi za holistično dobro počutje – širok nabor masaž, kopeli, savn in različnih neg telesa in obraza vas sprosti in polepša, razgled iz bazenov na blejsko panoramo pa navda s pozitivno energijo. Wellness Živa se že več let zapored uvršča med najboljše wellness centre v Sloveniji.

Omogočamo vama, da s tem kuponom pridobita nove moči in se sprostita občudoviti romantični kopeli s cvetovi vrtnic. Sledila bo še 30 minutna masažatelesa z eteričnimi olji rožmarina za popolno sprostitev. Ker so poletni dnevivedno bolj vroči pa se bosta lahko ohladila še v bazenih, saj imata vključenoneomejeno kopanje. Seveda pa obrazvajanju ne bodo manjkali niti dodatki: sadje, sokovi, voda, vrtnice… vse,kar je potrebno, da doživita nepozabno razvajanje.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.