Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Intenzivni plavalni tečaji, Ljubljana, Slovenija - 35,00 EUR - Tečaj plavanja za otroke in odrasle v majhnih skupinah pod vodstvom izkušenih učiteljev plavanja., Učenje poteka po skupinah, ki so oblikovane glede na...

Intenzivni plavalni tečaji, Ljubljana, Slovenija - 35,00 EUR - Tečaj plavanja za otroke in odrasle v majhnih skupinah pod vodstvom izkušenih učiteljev plavanja., Učenje poteka po skupinah, ki so oblikovane glede na...

96%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Riba je društvo plavalcev. Najmlajši so pravkar dopolnili tri, najstarejši pa krepko čez šestdeset let. V klubu verjamejo, da je plavanje šport za telo in glavo. In ker je plavanje šport brez poškodb zato se lahko v njem uživa vse življenje.  To prepričanje in znanje delijo z vsemi, ki se jim pridružijo. Skupaj napredujejo, ker je plavanje strast.

V času poletnih počitnic na letnem kopališču Kodeljevo izvajajo intenzivne plavalne tečaje za otroke in odrasle. Tečaji potekajo v popoldanskem času, v šestih terminih v mesecu juliju in avgustu in trajajo po en teden.

Otroci (18:45 - 20:00): Učenje poteka po skupinah, ki so oblikovane glede na predznanje in starost otrok - od prilagajanja na vodo do učenja osnovnih plavalnih tehnik. Učenje vsebuje elemente igre, uporabo sodobnih plavalnih pripomočkov in metod učenja.
Odrasli (20:00 - 21:15): Učenje poteka po skupinah, ki so oblikovane glede na predznanje udeležencev - od prilagajanja na vodo do učenja osnovnih plavalnih tehnik. Učenje poteka s pomočjo uporabe sodobnih plavalnih pripomočkov in metod učenja.

  •  1. termin: 30. junij - 5.julij 
  •  2. termin: 7. julij - 11. julij 
  •  3. termin: 14. julij - 18. julij 
  •  4. termin: 21. julij - 25. julij 
  •  5. termin: 28. julij - 1. avgust 
  •  6. termin: 4. avgust - 8. avgust 

1. Otroke na tečaj prijavite s pomočjo spletne prijavnice:   http://www.riba-drustvo.si/prijavnica/programi/2014/intenzivni-poletni-plavalni-tecaji-za-otroke/. POMEMBNO: V polje opombe vpišite šifro kupona.

2. Odrasli se na tečaj prijavite s pomočjo spletne prijavnice: http://www.riba-drustvo.si/prijavnica/programi/2014/intenzivni-poletni-plavalni-tecaji-za-odrasle/. POMEMBNO: V polje opombe vpišite šifro kupona.

Več o tečajih si lahko preberete na: http://www.riba-drustvo.si/poletni-tecaji/intenzivni/otroci/,odrasli: http://www.riba-drustvo.si/poletni-tecaji/intenzivni/odrasli/


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.