Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

HOTEL LIVADA PRESTIGE, Moravske Toplice, Slovenija - 219 EUR - 2x nočitev za 2 osebi, 2x bogat samopostrežni zajtrk za 2 osebi

HOTEL LIVADA PRESTIGE, Moravske Toplice, Slovenija - 219 EUR - 2x nočitev za 2 osebi, 2x bogat samopostrežni zajtrk za 2 osebi

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Livada Prestige se nahaja v Moravskih Toplicah, med prekmurskimi ravnicami, ki nudijo mir, kakršnega urbana središča že dolgo ne poznajo več. Na prekmurskih ravnicah bodo svojo sprostitev našli ljubitelji golfa in wellnessa. Hotel Livada Prestige je srednje velik hotel s 122 sobami ob Golf igrišču Livada. Gostom sta na voljo velik wellness center in hotelski center tajskih masaž. Je edini hotel v Evropi s kadmi, ki omogočajo kopeli v termalni vodi kar v sobi. Slednje bodo po celodnevnih aktivnostih cenili tudi kongresni gostje.

Center dobrega počutja: Thermalium je center sprostitve, lepote in dobrega počutja, pa tudi  terapevtski center z več kot 120 sprostitvenimi in 150 terapevtskimi storitvami. Sredi prekmurske ravnice in vrelcev termomineralne vode osebje Thermaliuma poskrbi za odlično počutje sodobnega človeka v sinergiji z naravo.

Neskončne zelenice, pristno prekmursko okolje, prvobitne rastlinske in živalske vrste, raznovrstni golfski izzivi, najdaljša luknja v Sloveniji … Vse to najdete na Golf igrišču Livada le nekaj korakov stran od Hotela Livada Prestige. Golf igrišču Livada se z 18 igralnimi polji razprostira na več kot 50 hektarjih in kot naravni park obdaja turistični kompleks Terme 3000 – Moravske Toplice.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.