Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

55% popusta na DOSTAVO ČESARKOLI ali na KATEROKOLI STORITEV NA DOMU DO ENE URE, vrhunskega storitvenega podjetja POSTREŠČEK DOSTAVA BLAGA NA DOM

55% popusta na DOSTAVO ČESARKOLI ali na KATEROKOLI STORITEV NA DOMU DO ENE URE, vrhunskega storitvenega podjetja POSTREŠČEK DOSTAVA BLAGA NA DOM

55%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p >Zaupajte nam vse Vaše težave in mi jih bomo z veseljem odpravili namesto vas! Potrebujete kaj pokličite zdaj, saj smo najboljša rešitev za vaše težave !

Postrešček je kurirsko-storitvena družba specializirana za hiter prenos pošiljk v Ljubljani, kot tudi po celotni Sloveniji. Opravljamo usluge dostav in storitev najširšega spektra. Vse dostave na območju Ljubljane so izvršene v roku ene ure, razen če ni dogovorjeno drugače. Za Vas bomo prevzeli, dostavili, storili in opravili vse kar je v obsegu naših zmožnosti in zakonsko dovoljeno.
DOSTAVA : pisem, pošiljk, paketov,...Dostava hrane in pijače kateregakoli ponudnika (McDonald's, Nobel burek, Ajda, Petrol, Hot'Horse, Konkurenca…).Dostava zdravil, poštnih pošiljk ,…Dostavljamo tudi prtljago, sveče, cvetje, torte… pravzaprav vse, kar si zaželite!STORITVE: Gospodinjska opravila na domu (čiščenje, likanje, pospravljanje…).Urejanje ter vzdrževanje zelenih površin in okolice ( košnja trave, kidanje snega, urejanje žive meje …).Čiščenje opreme in objektov.Pospravljanje kuriva, drv.Varstvo otrok, upokojencev, …Skrb za domače živali, ko ste na počitnicah.Pomoč pri selitvah.Profesionalno čiščenje oken in steklenih površin.Plačevanje položnic, pošiljanje pisem.Nakup živil (sporočite, kaj potrebujete iz veleblagovnic in trgovin, npr. Hofer, Mercator… in mi vam pripeljemo).Za Vas odpeljemo avto v pralnico ali ga pridemo očistit kjerkoli ste.Ste pregloboko pogledali v kozarec? Pokličite nas in odpeljali Vas bomo skupaj z vašim jeklenim konjičkom do želene lokacije.Postreščka lahko tudi najamete za dlje časa.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.