Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

53% popusta - Pridih daljnega vzhoda (oseb: 2) v vrednosti 128€, le za 60€

53% popusta - Pridih daljnega vzhoda (oseb: 2) v vrednosti 128€, le za 60€

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Tradicionalna tajska masaža celega telesa za 2 osebi (50 min). 
Nega obraza po masaži za 2 osebi (20 min). 
2 urno kopanje za 2...


Počutite se dobro v svoji koži. Privoščite sebi in svojemu telesu razvajanje v Wellness centru Vivat in salonu tajskih masaž, da si hitreje opomorete od napornega vsakdana. Prepustite se izkušenim strokovnjakom, ki bodo poskrbeli za vaše dobro počutje. 

V salonu Tawan boste skozi blagodejne učinke tajskih masaž doživeli dotik Orienta, na osnovi 2.500 let stare tradicije, ki telesu povrnejo energijo in moč. Tajska masaža se imenuje tudi tajska joga masaža, saj terapevt uporablja svoje dlani, kolena, noge in stopala, da se premaknete v vrsto joge podobnih delih. Z masažo se razvajajte v dvoje in tako podaljšajte vajino romantično uživanje. 

Masaža je edinstvena pri lajšanju bolečin v utrujenih mišicah, išijasu, revmatizmu in po poškodbah. 

Po masaži bo maserka nežno očistila vaš obraz in ga z nežnimi gibi sprostila. Nega obraza je priporočena po vsaki masaži. 

Prerojeni v duhu in telesu se podajte na dvourno termalno uživanje. Bazenski kompleks Vivat obsega zunanje in notranje vodne površine. V pokritem delu, ki je preko izplavalnega bazena povezan z zunanjim delom kopališča, se nahaja velik rekreacijski bazen z vodnimi efekti, kot so masažne klopi in slapovi, dva whirlpoola in otroški bazenček. V zunanjem delu lahko zaplavate v olimpijskem bazenu (obratuje sezonsko), ali pa se potopite v objem zdravilne "črne" termalne vode.

V tej Kahani ponudbi ste deležni tradicionalne tajske masaže celega telesa za dve osebi.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.