Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

38% popusta - Letenje s pilotskega sedeža (oseb: 1) v vrednosti 80€, le za 50€

38% popusta - Letenje s pilotskega sedeža (oseb: 1) v vrednosti 80€, le za 50€

88%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Letalska izkušnja – poprimite za pilotove vajeti!
Let z letalom Cessna 152 ali Diamond Eclipse.
Sodelovali boste pri pripravi na...


Letenje že od nekdaj predstavlja nekaj nedosegljivega, a s pomočjo kluba Kahani in Letalskega centra Maribor so vam pilotske izkušnje bližje kot kdajkoli prej. Ste letalski navdušenec? Si želite varne adrenalinske izkušnje? Poznate koga, ki bi si želel takšno pustolovščino? Že danes si naročite Kahani bon za panoramski let ali podarite bon kot odlično darilo.

V tej Kahani ponudbi vam namreč ponujamo let z letalom Cessna 152 ali Diamond Eclipse, ki bo vas ali vašega obdarjenca dvignil med oblake na pilotskem sedežu.

Ljudje že od nekdaj stremimo k letenju med oblaki, le redki pa lahko to počnemo, ko se nam zljubi. Ti srečneži, piloti, imajo za sabo veliko ur zahtevnega usposabljanja. Toda v tej izjemni ponudbi se boste lahko za nekaj časa vživeli v vlogo pilota, saj boste med 15-minutnim letom sedeli na njegovem sedežu. 

Sodelovali boste pri pripravi na let in s pilotom opravili predpoletni pregled letala. Pilot vam bo razložil potek leta, vas seznanil s kabino letala in vam razkazal vse inštrumente, nato pa se boste dvignili nad oblake in odkrivali lepote Štajerske od zgoraj.

Med letom bo pilot z veseljem odgovarjal na vsa vaša vprašanja, povezana z letenjem. 

Ker boste sedeli na pilotskem sedežu, boste lahko doživeli občutek svobode, ki ga daje letenje, in obenem opazovali pilota pri njegovem delu. Izkusite navdušenje, ki vam ga nudi vožnja med oblaki.  

Let lahko z doplačilom podaljšate za še 15 minut*.

Polet je lahko tudi odlično in zelo posebno darilo!

V klubu Kahani vam ponujamo, da izkusite letenje s pilotskega sedeža za 50 €, kar je 38 % manj, kot znaša njihova redna cena 80 €.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.