Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

60- kapsul Koencima Q10. Pri nakupu treh kuponov, dobite kapsule Kalcija BREZPLAČNO

60- kapsul Koencima Q10. Pri nakupu treh kuponov, dobite kapsule Kalcija BREZPLAČNO

60%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>Koencim Q10 je močan antioksidant, ki lahko prepreči začetek nastajanja ateroskleroze. Preprečuje oksidacijo holesterola LDL in s tem njegovega kopičenja na stenah žil.
Koencim Q10 je primeren za vse, ki bi radi upočasnili proces staranja in ohranili dobro zdravje srca in ožilja. Še posebej priporočljivo je, da ga uživajo tisti s srčno-žilnimi težavami, povišanim holesterolom, aktivni športniki, vegetarijanci, pomaga tudi pri migrenah, moški neplodnosti, paradentozi, diabetesu, zavira nastanek sive mrene. Koncentracija koencima Q10 se v telesu s starostjo zmanjšuje. Starost na telesu pušča posledice, ki so vidne tudi na zunaj in ker telo koencima Q10 lahko proizvede le omejeno količino, ga je v telo potrebno dodatno vnesti s hrano ali pa s prehranskimi dopolnili.
Ena kapsula vsebuje 30 mg Q10. Kapsule so izdelane po posebni Licaps tehnologiji. To so trde kapsule polnjene s tekočino, sestavljene iz dveh hermetično zlepljenih delov. V enem pakiranju je 60 kapsul. Dnevno se priporoča zaužiti 1 kapsulo. Kapsule koencima Q10 so izdelki vrhunske kvalitete in so izdelane v Veliki Britaniji. Dodatki koencima Q10 nimajo nobenih znanih stranskih učinkov.
Ob nakupu 3 paketov kapsul Koencim Q10, boste prejeli brezplačno kapsule Kalcija! :)


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.