Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Vila Aina 3*: 3 dni, 2-4 osebe: Aktivni oddih v mirnem okolju z jahanjem konj -50%!

Vila Aina 3*: 3 dni, 2-4 osebe: Aktivni oddih v mirnem okolju z jahanjem konj -50%!

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

LAŠKO: 3-dnevni oddih za par ali družino v Vili Aina -50%: 2x nočitev z zajtrkom v družinskem apartmaju, peneče vino in sadje v sobi ob prihodu, jahanje konjev pod nadzorom strokovne osebe, ogled muzeja starih kmečkih strojev, popust...



Kaj ponudba vključuje?
3-dnevni oddih v Vili Aina in jahanje konj za par ali družino:2x nočitev v družinskem apartmaju (za par ali 4-člansko družino),2x zajtrk za 2 do 4 osebe,peneče vino in sadje ob prihodu v apartma,jahanje konj (1x jahanje na osebo in ne hkratna ježa),ogled muzeja starih kmečkih strojev.V ceno je vključen zgodnji prihod in pozni odhod.Brezplačen wi-fi.Brezplačno nadzorovano parkirišče pred vilo.Možnost kopanja in savnanja v Thermani Laško s popustom za goste Vile Aine!Brezplačna izposoje koles.Ponudba velja za 2 do 4 osebe.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do vključno 1.7.2014.Opis ponudbe
Vila Aina*** je počitniška hiša, ki se nahaja v mirnem okolju sredi zelenja in navdušuje vse, družine in posameznike, željne miru in sprostitve v tesnem stiku z naravo. Vila je od mesta Celje oddaljena 9 km, od Laškega 1,2 km, leži pa tudi v neposredni bližini Thermane Laško. Ta ekskluziven paket je namenjen romantikom, ljubiteljem konjev in lepe narave, saj vas bo v sobi pričakala prijetno ohlajena penina in sadje, enega od dnevov pa boste lahko popestrili z jahanjem konjev v ogradi. Jahanje konjev bo potekalo pod nadzorom strokovno usposobjene osebe, tako boste lahko brezskrbno uživali v ježi in ob pogledu ježe vašega otroka. Če imate radi savnanje in razvajanje v zasebnem ambientu, si lahko z doplačilom privoščite še obisk wellnessa Vile Aina, ki vključuje infradrečo savno z barvno terapijo, whirlpool, prho, udobne počivalnike, CTV ter napitke za zdravje in moč. Intimno razkošje z malimi presenečenji bo navdušilo pare, ki cenijo lepoto posebnih trenutkov v dvoje. Gostom so poleg udobja in sprostitve na voljo nadzorovan parkirni prostor, osebno dvigalo, otroška igrala, kotiček za branje in počitek.
Le korak stran pa je Thermana Laško! Kot gost Vile Aina boste prejeli popust za vse storitve Thermane Laško! Plačajte le 25,80 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. Celoten 3-dnevni oddih z vklučenim jahanjem konj in ogledom starih kmečkih strojev, za 2 do 4 osebe, vas bo stal le 145 €, namesto 290€. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 25,80 €, preostalih 119,20 € pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Obvezna predhodna rezervacija termina pri ponudniku na 030 642 768.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Ponudba velja za 2 do 4 osebi (2 odrasli osebi in 2 otroka oz. 1 par ali 4-članska družina).Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do vključno 1.7.2014.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 119,20 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Doplačila po izberi kupca: Wellness Spa I (2 urno zasebno savnanje za 2 osebi): 50€/2 osebi.Aktivirano potrdilo najdete v zavihku Moj profil.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Vila Aina Kontaktni podatki: 030 642 768 Lokacija ponudnika: Jagoče 3d, 3270 Laško


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.