Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

190 x 90-cm ANTI - SEW TERAPEVTSKA MAGNETNA BLAZINA iz čistih 100% bombažnih vlaken s kar 96-imi MAGNETI (800 gauss)

190 x 90-cm ANTI - SEW TERAPEVTSKA MAGNETNA BLAZINA iz čistih 100% bombažnih vlaken s kar 96-imi MAGNETI (800 gauss)

81%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


strong>ANTI - SEW TERAPEVTSKA MAGNETNA BLAZINA iz čistih 100% bombažnih vlaken bo spremenila vaše življenje!
Lepši in miren spanec na magnetni blazini bo terapevtsko deloval na vaše zdravje!
Magnetna terapevtska blazina ANTI - SEW predstavlja enkratno zaščito za nevtraliziranje škodljivih sevanj (podzemni vodni tokovi, energetska vozlišča, tehnična sevanja).
Obenem pa je odlično terapevtsko sredstvo za dobro počutje in lajšanje mnogih zdravstvenih težav.
Zaradi odpravljanja zastojev v limfnem sistemu, izboljšanja celične presnove, okrepitve prekrvitve, stimuliranja tkiva, povečane propustnosti kisika celične membrane, aktiviranja bioenergije telesa, magnetno polje pomaga pri naslednjih težavah:
- zniževanje holesterola
- pomanjkanje kisika v krvi
- odstranjevanje škodljivih snovi iz telesa
- zmanjšuje težave v zvezi s prostato
- pomaga celiti zlome kosti, blaži posledice izvinov in izpahov
- izboljšuje kvaliteto spanja
- umirja in odpravlja bolečine,- lajša revmatične težave
- pomirja organizem: stres, depresije, nervoze...
- vnetje sklepov - artritis
- bronhialna astma
- migrena
- osteoporoza
- glavobol
- seksualna nemoč
Magnetna terapevtska blazina ANTI - SEW je znanstveno konstruirano ležišče za trajno uporabo brez stranskih učinkov.
Volnena večnamenska blazina je narejena iz 100% čistih avstralskih vlaken, bombažna blazina pa iz 100% bombaža. Moč magnetov je 800 GAUSS/KOS.
NAVODILA ZA VZDRŽEVANJE:
Magneti lahko vplivajo na elektronske naprave. Bombažna večnamenska blazina je narejena iz 100% čistih bombažnih vlaken. Pred pranjem odstranite notranjo magnetno blazino in zaprite zadrgo. Perete lahko ročno v topli vodi ali strojno pri 40C.
Magnetizem in zdravje
Magnetno polje Zemlje je važno za življenje. Zemlja je obkrožena z magnetnim poljem, naše telo pa absorbira ta magnetizem. To magnetno polje vpliva na življenje vseh živih bitij in je še posebej pomembno za naše zdravje. Zadnjih 156 let, odkar se meri magnetno polje Zemlje, je oslabelo za 8%. Glavni vzrok za zmanjšanje magnetnega polja, smo nažalost mi, ljudje. Z današnjim načinom življenja - napredkom tehnologije, nenehnim onesnaževanjem tal, ter pretirano gradnjo, smo zmanjšali naravni vpliv zemljinega magneta. Zaradi vseh navedenih razlogov, bi se lahko reklo, da danes vsi občutimo posledice, katere se kažejo v bolečih ramenih, bolečinah v hrbtenici, glavobolih, pozabljivosti, nespečnosti, problemi z prebavo in cirkulacijo, ter  kronična utrujenost.
Magnetizem, katerega proizvedemo sami,  nažalost ni več zadosten, zato smo vse bolj odvisni o zunanjem izviru magnetizma.
Delovanje magnetov
Pod vplivom magnetnega polja, se izboljšuje cirkulacija v krvi. In sicer tako, da se posamezne celice v telesu obskrbijo z več kisika in več hranljivih snovi. Istočasno se iz celic izločajo škodljive snovi. Telesne tekočine pod vplivom magnetnega polja postajajo lužnate. Lužnate tekočine lahko prenesejo več kisika, kot pa tekočina, katere pH vrednost gre proti kislosti. Znanstveno je dokazano, da je pH vrednost telesnih tekočin zdravega človeka, večja kot pa pH vrednost bolnega človeka.
Za magnetno terapijo lahko rečemo da deluje postopno. Najprej obnavlja celične funkcije, tako da so spremembe postopoma vidne na zunaj, zatem pa izboljšuje funkcioniranje celega organizma.
Delovanje na imunski sistem in proti vnetjem
Na človeški organizem vplivajo biološki elektromagnetni signali. Električni tok, ki ga proizvaja naše telo je močno vključen v kompozicijo in ohranjanje našega zdravja, hkrati pa lahko tudi negativno vpliva na telo zaradi različnih vzrokov, kot na primer: poškodbe, vnetja, splošno počutje. Ko zbolimo se  sposobnost našega organizma, da se preko naravnih elektromagnetnih polj obnavlja, poruši. Ko telo nima več dovolj naravne energije, lahko pripelje do zmanjšanja energetskih zalog, kot tudi do oslabitve imunskega sistema.
Zmanjšanje oteklin in bolečin
Magnetno polje prinaša pospešeno cirkulacijo, več kisika in hranljivih snovi. Ker pa imamo zaprt sistem krvnega obtoka, naše telo hitreje izloča višek tekočine in toksine. Ta višek tekočine so otekline, katere se pod vplivom delovanja magnetnega polja zmanjšajo. Ko se zmanjša oteklina, se zmanjša tudi bolečina, ker je bolečina najpogosteje posledica pritiskanja viška tekočine na živce!

 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.