Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Naravna nega nog - PEDIKURA z lakiranjem z laki O.P.I. v LEPOTNEM STUDIU S v Ljubljani

Naravna nega nog - PEDIKURA z lakiranjem z laki O.P.I. v LEPOTNEM STUDIU S v Ljubljani

66%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


strong>Topli dnevi zahtevajo lahkotnejšo in bolj odprto obutev. Še pred poletjem poskrbite za lepoto svojih nog in stopal, ki bodo v vsaki obutvi videti urejena in negovana!
Veliko časa preživimo na nogah, zaradi česar naše noge postanejo utrujene in boleče. S pedikuro poskrbimo da odstranimo odvečno trdo kožo, noge pa tako lahko ponovno prosto zadihajo in nas ponesejo novim zmagam naproti
Sproščujoča nega zajema kopel za noge, oblikovanje nohtov in obnohtne kožice, piling nog, masažo podplatov in nanos laka za nohte O.P.I. po vaši izbiri.
Ko govorimo o negi nog, vlažilne kreme vsekakor niso dovolj. Kožo na nogah je treba negovati tudi s pilingi, rednim odstranjevanje trde kože in odmrlih celic. Tudi nohti potrebujejo svojo nego, ki jo učvrstimo z lakiranjem.
O.P.I.
Podjetje OPI je ameriško družinsko podjetje, ustanovljeno leta 1981, ki je zavezano k najvišji kakovosti izdelkov in dobremu počutju njihovih strank. OPI je danes vodilno podjetje v profesinalni negi nohtov na svetu, ki ima svoje veje razvejane v več kot 60-ih državah sveta.
Še najbolj pa je OPI v svetu znan zaradi lakov za nohte, briljantnih barv in izjemno odpornih formulacij, na voljo v več kot 200 modnih barvah. OPI-jev ugled je rezultat njihove predanosti kakovosti, varnosti, inovaciji in odličnosti – glavnim vrednotam, ki jim sledijo z vsakim izdelkom, vsak dan. Pri tem je glavno vodilo OPI-jevih raziskovalcev zaščita naravnega nohta.
Vljudno vabljeni!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.