Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

60% popusta na PAKET PREOBLIKOVANJA TELESA 5x60 min v salonu Oaza lepote v Mariboru!

60% popusta na PAKET PREOBLIKOVANJA TELESA 5x60 min v salonu Oaza lepote v Mariboru!

61%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Kavitacija

 

Ultrazvočna liposukcija - kavitacija je varen in hiter postopek odstranjevanja maščob v telesu. Kavitacija ponuja veliko možnosti za odpravo nezaželjenih maščobnih blazinic. Kavitacija ni samo odprava telesnih maščob, ampak s tem postopkom pridobimo samozavest in boljšo kvaliteto življenja.

Kavitacija uporablja visoko frekvenčne valove, ki maščobo pretresejo in razbijejo na določenih delih telesa. Ultrazvočna liposukcija, je v primerjavi s kirurško liposukcijo manj nevarna, oseba ni izpostavljena nevarnostim narkoze in težavam po njej.

Ultrazvok lahko razbije močno maščobo na teško dostopnih predelih, ki jih z navadnimi metodami hujšanja ne moremo odstraniti. Maščoba na področju nog, trebuha in rok je idealna za ultrazvočno liposukcijo, ker je na tem področju dosti mišic in veznega tkiva niso v nevarnosti notranji organi.

Podračja obravnave z ultrazvočno liposikcijo so: brada, nadlaket, moške prsi, pas, zadnjica, stegna, pas, hrbat, notranja kolena, goleni,…

 

Radiofrekvenca (RF)

 

Radiofrekvenco uporabljamo kot dopolnilni del terapije pri vsaki kavitaciji. Valovi radiofrekvence prodrejo globoko v plast kože in pri tem segrevajo tkiva v podkožju. Toplota vzpodbuja kožo, da proizvaja nove celice kolagena.

Maščoba, ki jo odstranimo s pomočjo kavitacije, pusti za seboj »prazen prostor« , kar v praksi pomeni ohlapno kožo. Radiofrekveca uspešno rešuje ta problem, saj učvrsti kožo. Razgrajuje maščobne obloge in višek celulita na telesu. Zmanjšuje strije ter obnavlja kožo, saj izboljšuje krvni pretok, presnovo in proizvodnjo kolagena.

 

Lipovac roler

 

Lipovac roler je digitalni sesalni sistem, je nekirurški poseg na koži. Valj z vakumom ritmično posesa približno centimeter kože, ga stisne med valji ter s tem poveča krvni in limfni pretok. Uporabljamo ga lahko za obraz, roke, hrbet, trebuh, boke .

 

Limfna drenaža

 

Limfna drenaža je celovit pristop k promociji zdravega limfnega sistema. Limfni sistem je tekočina, ki se pretaka po naših žilah. Limfna tekočina ima nalogo čistit organizem in s tem naše celice strupenih snovi iz telesa, kajti s tem preprečimo nastajanje bolezni in krepitev imunskega sistema.

Limfna drenaža je vrsta zdravljenja, ki omogoča,nemoten pretok limfnih tekočin po telesu, zmanjša blokade v telesu, spodbuja k zdravemu načinu življenja. Limfna tekočina predstavlja 80% tekočine v našem telesu. Nekateri terapevti verjamejo, da lahko limfna drenaža celo zmanjša alergična obolenja, menstrualne krče, prehlade in druge viruse. 

 

 

]]>

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.