Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

67% popust na TRETMA PO IZBIRI v SALONU DOTIK MAVRICE (na voljo 5 TRETMAJEV)

67% popust na TRETMA PO IZBIRI v SALONU DOTIK MAVRICE (na voljo 5 TRETMAJEV)

67%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>Tokratnja ponudba vam prinaša 66,83 % popusta na tretma po izbiri (izbirate lahko med 5 tretmaji) v masažnem studiu Dotik mavrice!
 
Privoščite si sprostitev s pomočjo pozitivnih učinkov masaže! Masaža izboljšuje delovanje krvnega in limfnega obtoka ter pozitivno vpliva na splošno psihofizično stanje. Telo se hitreje regenerira in odpadne snovi se lažje izločajo iz telesa. Odpravlja stres in napetost ter posledično tudi nespečnost.
 
PONUDBA VKLJUČUJE:
Masažo po izbiri v Salonu DOTIK MAVRICE
Izbirate lahko med Access Energetic Facelift ali
refleksoterapija stopal ali
Access Bars tretma aliklasična masaža telesa alianti-stresna aroma masaža.
 
Združite klasiko, začinite s ščepcem relaksacije in drobcem odličnega počutja z masažo vam pisano na kožo, ki bo pomirila ves fizični in psihični stres ter sprostila mišično napetost celega telesa v prijetnem ambientu studia Dotik mavrice.
 
Energetic Facelift sprošča blokade v energijskem polju, ki so posledica dolgotrajnega stresa, briše sledi staranja ter aktivira celični spomin. Omogoča manj gubic in strogih linij, izboljšan vid, trdnost in napetost obraznih mišic in celotnega telesa, hitrejše celjenje in omilitev brazgotin, bolj zdravo kožo in celoten videz. Spremembo začutite že po nekaj terapijah. Za trajnejše rezultate pa jih je potrebno okrog 20.
 
Refleksoterapija temelji na več tisoč let starem ljudskem znanju in na spoznanju, da se vsak del telesa odziva na določeno refleksno točko in se na ta način lahko sprosti in uravnovesi celo telo, preventivno vzdržuje zdravje, krepi naravno odpornost, izboljša koncentracijo, odpravi nespečnost, pospeši izločanje strupov iz telesa, ...
 
Energetska refleksoterapija temelji na celostnem in individualnem pristopu. Vsak posameznik je drugačen, zato vsak potrebuje drugačen pristop, drugačne prijeme, intenzivnost in dinamiko terapije. Z obdelavo refleksnih točk na stopalu vzpostavljamo uravnotežen pretok energije skozi celo telo. Energetska refleksoterapija se uporablja preventivno kot sprostitev z namenom, da se uravnovesi naša življenjska energija. Rezultat tega pa je zdravje in harmonija telesa ter duha.
 
Access Bars tretma je namenjen vsem vam, ki si želite da bi bilo vaše življenje lahkotno in sproščeno, da bi utišali nenehni klepet v glavi in čutili mir, da bi se lažje osredotočili na zadane naloge, ... Si želite sprememb na vseh področjih svojega življenja? Več zdravja? DA? Potem je preprost, nežen in negovalen Access Bars tretma kot naročen. Z rahlim dotikom 32 točk na glavi na učinkovit in preprost način sprostimo vse, kar nam ne dovoljuje in nas omejuje pri tem, da bi v življenju z lahkoto prejemali. Access Bars nam daje možnost, da spremenimo vse, kar v našem življenju ne deluje.
 
Seveda pa optimalen vpliv na telo in zdravje dosežemo z rednimi masažami - današnja ponudba je izvrstna priložnost, da kupite več kuponov in si z njimi rezervirate redno masažo do konca poletja (vnovčljivost do 31.8.)!
 
Napolnite svoje baterije s pomočjo masaže po izbiri! Plačajte le 19,90€ namesto 60€ za katero koli izmed 5 masaž!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.